(c) Stock.xchng archyvo nuotr.

Kaip ir kasmet, Lietuvos aukštosios mokyklos vėl kviečia papildyti studentų gretas. Studentų laukia vienas smagiausių gyvenimo tarpsnių, kur nelengvą paskaitų maratoną, įtemptą darbą laboratorijose ir nepabaigiamus mokslinius disputus paįvairins studentiškos šventės, sporto ir meno renginiai. O po to – aukštojo mokslo diplomas ir graži karjera.

Moksleiviams kyla vis daugiau klausimų: ką daryti, ką rinktis, kur eiti, kuo būti, kas patars? Norint atsakyti į visus šiuos ir į daugelį kitų moksleiviams, jų tėvams bei mokytojams rūpimų klausimų, 2010 m. sausio 23 d. Kaune, Lietuvos kūno kultūros akademijos lengvosios atletikos manieže (Aušros g.42) rengiama „Aukštųjų mokyklų mugė“.

Šiame jau devintą kartą Lietuvoje (Kaune) vyksiančiame renginyje Lietuvos
aukštosios mokyklos supažindins su savo siekiais ir tikslais, studijų programomis, pasirinkimo galimybėmis ir priėmimo tvarka, moksleivius bei mokytojus ir visus, kurie domisi aukštuoju mokslu. Aukštųjų mokyklų dėstytojai patars ir konsultuos, kokių žinių ir gebėjimų reikia norint studijuoti vienoje ar kitoje aukštojoje mokykloje, kaip rengtis studijoms.

Mugė atidaroma 2010 m. sausio 23 d. (šeštadienį) 10 valandą ir vyks iki 16 valandos. Joje kiekviena aukštoji mokykla papildomai pateiks specialią prisistatymo programą.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: