Kaip atrodo metus vykstanti aukštojo mokslo pertvarka, kokius pokyčius aukštajame moksle pastebi – apie save ir studijų kasdienybę Kauno studentai kviečiami kalbėtis su Lietuvos studentų sąjungos (LSS) atstovais. LSS komandos susitikimų ciklo „Studentai – studentams“ stotelė pas Kauno studentus bus š.m. gegužės 13 d. 15:00 val. (Vytauto Didžiojo universiteto Didžiojoje aula, Gimnazijos g. 7).

„Praėjo daugiau nei metai nuo aukštojo mokslo pertvarkos starto. Apie tai, ką per šį laiką teigiamo ir ką neigiamo pastebėjo savo aukštosiose mokyklose, su kokiais sunkumais susidūrė studijuodami ir kokias naujas galimybes įžvelgė su Kauno studentais kalbėsimės atvirai akis į akį. Kauno studentija visad pasižymėjo aktyvumu, tad nekantriai laukiame šio susitikimo“, – teigia Lietuvos studentų sąjungos prezidentas Dainius Dikšaitis.

LSS vadovas tikisi, jog susitikimuose užmegztas tiesioginis dialogas su studentais padės ne tik išsklaidyti daugelį spekuliatyvių interpretacijų aukštojo mokslo pertvarkos klausimais, bet ir padės pagrindus studentams palankesniems aukštojo mokslo pertvarkos žingsniams.

Susitikimuose „Studentai studentams“ be LSS vadovo dalyvaus ir LSS viceprezidentė tarptautiniams ryšiams Karina Ufert, projektų vadovas Vytautas Valentinavičius, Akademinio proceso ir socialinių reikalų koordinatorius Dovydas Kinderys, LSP projekto vadovas Nedas Kundrotas.

Studentai kviečiami ne tik aktyviai dalyvauti susitikimuose, bet ir lemti jų turinį – organizatoriai sudarė galimybę studentams būti susitikimo autoriais ir teikti išankstinius klausimus, siunčiant juos elektroniniu paštu, adresu info@lss.lt.

Gegužės 20 dieną planuojamas ir atskiras susitikimas su sostinės studentija.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: