fkekranas.lt nuotr.

Praėjusią savaitę Panevėžio „Ekranas“ neturėjo oficialių rungtynių, tačiau tai nereiškia, kad ekipa atostogavo.

Ekraniečiai įtemptai ruošėsi šią savaitę būsimoms dvejoms A lygos rungtynėms su „Trakais“ ir „Atlantu“. Mintimis apie praėjusios savaitės darbus pasidalijo praėjusį trečiadienį savo 40-ąjį gimtadienį minėjęs fizinio rengimo treneris brazilas Leonardo da Silva Iparraguirre.

– Leo, papasakokite šios savaitės komandos darbą, koks yra planas?

– Kalbant apie traumuotus žaidėjus, tai tik Rytis Pilotas jau beveik išsigydęs traumą, sveiksta po jos. Treniruotėse trūko aibės žaidėjų, kurie buvo išvykę į jaunimo rinktines. Praėjusią savaitę prakaitą liejo 16–17 futbolininkų. Todėl šiek tiek pasikeitusi treniruočių sistema. Tai nereiškia, kad dirbome mažiau, vaikinai gavo nemažą krūvį ir ruošėsi šios savaitės A lygos dvikovoms.

– Šią savaitę, antradienį, ekraniečiai susikaus išvykoje su „Trakais“, šeštadienį namuose – su „Atlantu“, laukia sudėtingos dvikovos.

– Taip, žvelgiant į turnyro lentelę, mums reikia taškų. Visos rungtynės yra svarbios. Kiekviena pergalė ar pralaimėjimas keičia situaciją. Mums reikia vytis priekyje esančias ekipas bei neleisti pavyti artimiausiems varžovams „Klaipėdos granitui“. Lygiosios nėra geras rezultatas mūsų atveju, reikia pergalių bei taškų.

– Trečiadienis buvo ypatinga diena jums, minėjote gimimo dieną, sveikiname!

– Ačiū. Jaučiuosi puikiai, man patinka Lietuva, dažnai tą pabrėžiu duodamas interviu ar bendraudamas su kolegomis. Man visada smagu sutikti savo gimimo dieną čia, Lietuvoje (red. – šypsosi). Aš prisimenu savo pirmąjį gimtadienį Lietuvoje, tuo metu dirbau Vilniuje, draugai dovanojo marškinėlius, o jų numeris žymėjo mano amžių, tada sukako 33-eji metai. Dabar man 40 metų, taigi čia, Lietuvoje, praleidau nemažai laiko.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: