Pexels.com archyvo nuotr.

Viena iš kokybiškiausių ir patvariausių kartono rūšių gofruotas kartonas yra naudojamas daugelyje kartono produkcijos ir susideda iš skirtingo kiekio sluoksnių. Kuo daugiau gofruoto kartono sluoksnių, tuo patvaresnės dėžės, tuo saugiau ir patikimiau jose gali būti gabenami įvairūs daiktai. Skaitykite šį straipsnį toliau ir sužinokite daugiau apie šio kartono savybes bei atraskite patikimus ir tvirtus kartono gaminius, kuriuos tiekia patyrę gamybos specialistai.

Platus gofruoto kartono gaminių asortimentas

Gofrokartonas – tai itin atspari medžiaga, apsauganti gabenamus krovinius nuo smūgių, įbrėžimų bei kitokių defektų, gadinančių kartono dėžės išvaizdą. Pas kartono dėžių gamintojus rasite platų gofruoto kartono pasirinkimą geromis kainomis. Pristatomos įvairios dėžės ir dėžutės, gofrokartono rulonai ir lakštai, dėžės picoms, tortams, sausainiams, pyragams, dovanoms, įvairiems saldumynams. Būkite užtikrinti, jog gofruoto kartono dėžėse ir dėžutėse gabenami maisto produktai bus saugūs ir išlaikys tobulą išvaizdą.

Gamyba pagal individualius užsakymus

Kartono dėžių gamyba yra vykdoma pagal individualius kliento užsakymus. Pasirinkite norimą dėžės dydį, talpą, formą, gofrokartono rūšį ir patyrę specialistai greitai ir kokybiškai pagamins reikiamus produktus. Dėžės gaminamos pagal kiekvieno individualius poreikius, o kaina už suteiktas paslaugas priklauso nuo konkrečios situacijos ir skaičiuojama pagal sunaudoto kartono kiekį.

Skirtingų rūšių gofruotas kartonas Jūsų reikmėms! Įsigykite patvaraus ir kokybiško kartono gaminių už palankią kainą.

Užsakymo numeris KMC200013

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: