Peels.com archyvo nuotr.

Patį didžiausią stresą patiriame netekę artimo žmogaus. O ypač, kai tai įvyksta netikėtai. Tai didžiulis smūgis visoms mūsų organizmo sistemoms – jos nebedirba pilnu pajėgumu. Kartais sielvartas ir negalėjimas susitaikyti su netektimi tęsiasi metų metus ir žmogus nebegali išsivaduoti iš to skausmo. Tačiau, visgi reikia susikaupti, nes mirusiojo artimiesiems per laidotuves tenka spręsti daug klausimų, ypač jei velionis neišreiškė savo valios iki mirties dėl savo kūno laidojimo.

Laidotuvių sprendimai artimiesiems vis primena, kad vykdoma jau paskutinė mirusiojo valia. Pats svarbiausias klausimas mirus žmogui yra kur šarvoti kūną. Taigi, viskas priklauso nuo jūsų gyvenamosios vietos. Pavyzdžiui, šarvojimo salės Kaune turi labai platų pasirinkimą bei asortimentą, iš kurio galima rinktis, kad kiekviena detalė patenkintų jūsų lūkesčius. Dažnai būna, kad mažesniuose miestuose nėra vietos reikiamu metu, o galbūt kažkas netenkina, todėl žmonės renkasi šarvoti velionio važiuoti į kitus miestus važiuoja. Šarvojimo salės Kaune yra netgi modernesnės, lyginant su mažesniais miestais.

Neretai pasitaiko ir klausimai, ar bus jauku, ar tikrai padarys taip, kaip norime – dėl šito nereikėtų bijoti, visada yra atsižvelgiama į žmogaus norus. Šarvojimo salėse Kaune visuomet pirmiausia rūpinamasi kliento poreikiais bei norais, o darbuotojai stengiasi palaikyti gedinčius artimuosius.

Užsakymo Nr. KMC190120

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: