Organizatorių archyvo nuotr.

Kalėdos, paskui šv. Valentino diena, tarp šių švenčių – gimtadienis, o po to jau ir Tėvo diena netruks ateiti… Gali būti, kad dovanų gausite čekį masažui. Jei dar niekada neteko lankytis masažo salone, veikiausiai kyla nemažai klausimų, kas ir kaip. Dalis vyrų pagalvos, ką ten reikės veikti valandą ar net ilgiau, bus keista, kad svetimas žmogus (tikriausiai moteris) liesis prie jūsų kūno. Geriau pagalvojus, masažai vyrams tikrai yra naujovė, o daugelis moterų masažo salonuose jaučiasi lyg namuose.

Tad kokias kelias nerašytas taisykles reikėtų žinoti prieš vykstant į masažą? Jei atliksite trumpus namų darbus ir perskaitysite šiuos 7 patarimus, jaukiau bus ir jums, ir masažo meistrei ar meistrui.

Beje, rinksitės masažuotoją moterį ar vyrą? Diskusijos šia tema netyla. Daugelis vyrų norėtų, kad juos masažuotų moterys, bet ne visi. Esmė – kad masažo metu reikia atsipalaiduoti, o ne sutelkti mintis į gundymus, erotiką ar pan. Visiškai nieko blogo, jei klientą masažuos masažuotojas vyras. Nuvykite masažui ir pas masažuotoją moterį, ir pas vyrą – trečią kartą žinosite, kuriuo atveju jautėtės jaukiau ar kurio specialisto atliekamas masažas buvo priimtinesnis. Taigi patarimai jums:

  1. Prieš masažą nusiprauskite po dušu. Įsivaizduokite: jei esate masažuotojas, ar norėtumėte liestis prie suprakaitavusio, ką tik iš sporto salės išėjusio žmogaus? Veikiausiai nelabai… Tad jei nėra galimybių išsimaudyti prieš masažą (pvz., atvykstate per pietų pertrauką ar iškart po darbo), išsimaudykite bent jau tą pačią dieną. Švara ir gaiva – būtina, tad nepamirškite nusikirpti nagų, nusišveisti kulnų ir atlikti kitų sau įprastų švaros procedūrų. Jei numatyta procedūra – viso kūno masažas vyrui, tuomet masažuotojas masažuos net, pvz., delnus bei padus.

  2. Į masažo saloną atvykite anksčiau. Anksčiau atvykti reikėtų, nes teks sutvarkyti formalumus, pavyzdžiui, pateikti dovanų čekį, taip pat informuoti masažuotoją apie savo sveikatos problemas, pateikti pageidavimus dėl masažo ir pan. Jei į masažą išsiruošėte pirmą kartą, idealu, jei atvyksite apie 10–15 min. anksčiau. Jei pasirinkote masažų kursą, bus gerai, jei tolesnėms procedūroms atvyksite bent 5 min. anksčiau.

  3. Išjunkite mobiliojo garsą. Niekas nenori, kad telefonas suskambėtų per tas 30 ar 90 minučių, per kurias turėtumėte atsipalaiduoti ir pailsėti nuo visko aplinkui. Beje, tokioje tyloje girdėsis ir telefono vibravimas – nepamirškite išjungti ir jo.

  4. Visiškai nusirengti nebūtina, bet rekomenduotina. Iš registratūros masažuotojas jus nusives į masažo kabinetą ir čia paliks kelioms minutėms, kad neskubėdamas galėtumėte nusirengti, atsigulti ant masažinio stalo. Čia rasite rankšluostį, kuriuo galėsite apsikloti, jei masažo tipas – viso kūno masažas vyrams, ar prisidengti apatinę kūno dalį, jei būtų atliekamas tik, pavyzdžiui, nugaros masažas vyrui.

Galite arba visiškai nusirengti, arba pasilikti apatinius drabužius – kaip patogiau. Tačiau aišku viena – masažuotojui drabužis bus kaip barjeras, sutrumpinantis judesius, ypač jei dėvite vadinamuosius šeimyninius apatinius. Primename, kad net ir visiškai nusirengus, intymios vietos masažo metu nebus atidengiamos – bus užklotos rankšluosčiu. Prisiminkite, kad einate pas specialistą, kasdien dirbantį su žmogaus kūnu.

  1. Bendraukite. Kažkas nepatiko, masažas per intensyvus ar jaučiatės nepatogiai? Informuokite specialistą – jam tai įprasta ir jis to tikrai nepriims asmeniškai. Prieš masažą informuokite, kad nenorite, jog būtų liečiama tam tikra kūno sritis, pvz., padai. Masažo metu nepriimtina daug kalbėtis – galima persimesti keliais žodžiais, tačiau įprasta tylėti, užsimerkti ir mėgautis patirtimi. Specialistas visai neįsižeis, jei ir užsnūsite – tai irgi gana įprasta.

  2. Kūno reakcijos į masažą. Masažo metu gali išsiveržti dujos – tai natūralu, tačiau jei jaučiate, kad pilve jų susikaupė itin daug, kilo noras šlapintis ar pradėjo varvėti nosis, paprašykite minutės pertraukėlės ir nueikite į tualetą.

  3. Nepadorioms užuominoms (net ir juoko forma) – ne! Ignoruokite intymias temas ir neklauskite, pavyzdžiui, „ar tai masažas su laiminga pabaiga?“ Geriausiu atveju – įžeisite masažuotoją, blogiausiu – ji gali atsisakyti atlikti jums masažą.

Domina dažniausiai pasirenkamas atpalaiduojantis masažas vyrams Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose ar mažesniuose miestuose? Internete rasite daugybę pasiūlymų. O jei per šventes ir negausite dovanų čekio, tokią dovaną pasidovanokite patys sau!

Užsakymo Nr. KMC180085

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: