Wikimedia Commons archyvo nuotr.

Vyras, paėmęs įkaitų viename banke Luizianos valstijoje, pašovė du paskutinius jo pagrobtus žmones, o policija jį nukovė, pranešė pareigūnai.

Per derybas su policija antradienio vakarą įtariamasis Fuaedas Abdo Ahmedas (Fuedas Abdo Ahmedas), kuriam buvo apie 20 metų, pareiškė ketinantis nužudyti įkaitus, sakė Luizianos policijos vyresnysis inspektorius pulkininkas Mike’as Edmonsonas (Maikas Edmonsonas). Tuomet policija šturmavo pastatą prieš vidurnaktį.

Tuo metu F.A.Ahmedas pašovė du įkaitus, o policininkai jį nukovė, pridūrė M.Edmonsonas. Kulkos pataikė įkaitams į viršutinę kūno dalį; jie išvežti į ligoninę kritinės būklės.

M.Edmonsonas negalėjo pateikti daugiau informacijos apie sužeistųjų būklę, bet sakė, kad jie abu buvo gyvi, kai buvo išvežami iš incidento vietos.

Įkaitai buvo pašauti iš pistoleto, bet M.Edmonsonas sakė, kad F.A.Ahmedas taip pat turėjo šautuvą.

Užpuolikas, įsiveržęs antradienį 12 val. 30 min. vietos (20 val. 30 min. Lietuvos) laiku į banko “Tensas State Bank” skyrių Sent Džozefo miestelyje, iš pradžių paėmė įkaitais dvi moteris ir vyrą. Vėliau jis paleido vieną iš moterų.

Pasak M.Edmonsono, F.A.Ahmedas sirgo paranojine schizofrenija ir kad tas incidentas buvo ne mėginimas apiplėšti banką, o suplanuota ataka.

“Jis buvo įtūžęs ant žmonių, kurie, pasak jo, žvelgė į jį iš aukšto, – teigė pareigūnas. – Jis girdėjo balsus savo galvoje.”

Rekomenduojame

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.
 
Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: