(c) Kaunas.lt archyvo nuotr.

Gruodžio 31 d. nuo 22 val. pirmą kartą iš Kauno Rotušės aikštės skambės naujametiniai sveikinimai visai Lietuvai.

Daugiau nei dvi valandas truksianti šventė „2011 Naujametinių akimirkų“ bus tiesiogiai transliuojama per TV3.

Visi kartu paskelbsime, kad Kaunas 2011-asiais taps Europos krepšinio ir Hanza sąjungos miestų sostine! Sveikinimus žers Kauno šampaninis choras, laidos „Dar pažiūrėsim“ komanda, Simona, „Kastaneda“, „Studentės“, Lina Joy, Martynas ir Džiugas Siaurusaitis. Išvysime dar nematytas trimates projekcijas ant Rotušės ir įspūdingą šventinį fejerverką.

Taip pat kviečiame visus norinčius tapti TV3 žvaigždėmis ir pamatyti save didžiuosiuose ekranuose, pasipuošti šventiniais kostiumais bei kaukėmis ir nemokamai čiuožti Rotušės aikštės ledu. (pagal transliacijos pasijungimus bus dvi čiuožimo sesijos nuo 21.50 val. ir nuo 23.10 val.).

Organizatoriai, kviesdami į šį renginį, prašo ir perspėja visų ir renginio saugumui:

  • nuo 21 val. iki renginio pabaigos eismas Rotušės aikštėje bus sustabdytas.
  • į aikštę nesinešti pirotechninių medžiagų bei būti atsargiems. Įspūdingą šventinį naujametinį fejerverką dovanos Kauno miesto savivaldybė.
  • sutikti naujuosius Rotušės aikštėje be alkoholinių gėrimų, kuriuos renginio ir viešosiose vietose vartoti draudžiama.
  • numatyti savo atėjimą ir išėjimą iš Rotušės aikštės ne tik M. Valančiaus ir Vilniaus gatvėmis, bet ir iš A. Jakšto, Aleksoto, Muitinės gatvėmis.
  • iš anksto numatyti savo atvykimą ir išvykimą. Viešojo transporto grafikas pateikiamas: http://www.kaunozinios.lt/naujienos/kauno-miesto-viesasis-transportas-naujuju-metu-nakti_30740.html

Po renginio apie 00.30 val. iš stotelių „Kauno pilis“ papildomai išvyks 10-ojo, 20-ojo (tik link galinės stotelės „Bitininkų g.”), 23-iojo (tik link Rokų), 37-ojo maršrutų autobusai ir 2-ojo, 5-ojo (tik link Petrašiūnų), 7-ojo (tik link galinės stotelės „Partizanų g.”), 10-ojo, 11-ojo maršrutų troleibusai.

Šis renginys skirtas suaugusiems.

23.30 val. Vytauto Didžiojo karo muziejaus sodelyje vyks dar vienas Naujųjų sutikimo renginys „Naujieji su istoriniu Kauno karilionu“. Skambins maestro Giedrius Kuprevičius ir Julius Vilnonis.

Visus kviečiame džiugiai ir saugiai sutikti Naujuosius metus, būti atsargiems ir saugoti save bei aplinkinius.

Gražių šventinių akimirkų ir laimingų Naujųjų metų!

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: