© Organizatorių archyvo nuotr.

Nuo šios savaitės žinomų žmonių ir fotografų interpretacijas „Nuogo miesto“ tema pamatyti galės ir Kauno miesto gyventojai bei svečiai.

Gegužės pradžioje pristatyta interaktyvi „Samsung Smart TV“ fotografijų paroda „Nuogas miestas“, po mėnesio eksponavimo įvairiuose Vilniaus vietose, birželio 12 d. pasieks ir Kauną.

Ekspozicijoje pateikiamos daugiau kaip 25 nuotraukos, kurias kūrė laidų vedėjas, aktorius Aistis Mickevičius, profesionalūs fotografai Kęstutis Vanagas, Jonas Staselis, Ramūnas Danisevičius ir vieno populiariausių tinklaraščių Lietuvoje autorius Mykolas Pleskas, internetinėje erdvėje labiau žinomas kaip Mykolas Kleckas.

„Gabių fotografų ir pažangiausių technologijų dėka galime trumpam stabtelti ir atrasti netikėtą miesto rakursą. Kviečiu nepraleisti progos ir įvertinti inovacijų bei kūrybiškumo sintezę ir tai, kaip erdvę saviraiškai ir interpretacijoms išnaudojo žinomi žmonės ir fotografai,“ – sakė Miroslavas Ramanavičius, „Samsung Electronics Baltics“ buities technikos skyriaus vadovas Lietuvoje.

Paroda „Nuogas miestas“ išsiskiria tuo, kad joje nuotraukos demonstruojamos ne atspausdintos, įrėmintos ir pakabintos ant sienos, o išmaniųjų „Samsung Smart TV“ televizorių pagalba.

Daugiau nei dvidešimtmetį spaudos fotografijos srityje dirbantis Kęstutis Vanagas pripažino, jog jam dar nėra tekę eksponuoti savo darbų, pasitelkiant išmaniąsias technologijas ir tokią galimybę įvardijo kaip didelį pasiekimą.

Parodos lankytojai galės apžiūrėti bei įvertinti žinomų žmonių fotografijas bei praktiškai išbandyti naująjį „Samsung Smart TV“, peržiūrėti nuotraukas naudojant judesius ir balsą.

Paroda „Nuogas miestas“ bus eksponuojama:

  • Birželio 12 – 18 d. prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“ (Islandijos pl. 32, Kaunas);
  • Birželio 19 – 25 d. prekybos ir pramogų centre „Akropolis“ (Karaliaus Mindaugo pr. 49, Kaunas).
Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: