(c) Astos Kazakevičiūtės nuotr.

Viešosios tvarkos tarnybos darbuotojai spalio 25-29 dienomis surašė 22 administracinės teisės pažeidimų protokolus, kurie išsiųsti nagrinėti administracinei komisijai.

Tris protokolus tarnybos darbuotojai surašė už Gyvūnų laikymo taisyklių pažeidimus. Net 19 protokolų surašyti už Kauno miesto tvarkymo ir švaros bei želdinių tvarkymo priežiūros ir apsaugos taisyklių pažeidimus.

Viešosios tvarkos tarnybos darbuotojai parengė atsakymus piliečiams dėl išorinės vaizdinės reklamos skleidimo, dėl transporto priemonių statymo neleistinose vietose, dėl kitų viešosios tvarkos pažeidimų Viešosios tvarkos tarnybos kompetencijos ribose. Taip pat buvo kreiptasi į bendrovę „Kauno švara“ dėl konteinerių aikštelių priežiūros.

Viešosios tvarkos tarnybos darbuotojai apžiūrėjo sanitarinius objektus, atliekų surinkimo konteinerinių aikšteles seniūnijose. Iš viso patikrintas 21 objektas Aleksoto, Centro ir Žaliakalnio seniūnijose.

Tarnybos darbuotojai ištyrė gyventojų skundus dėl benamių kačių šėrimo, dėl bute laikomų šunų, dėl gyvūnų laikymo Kauno mieste taisyklių pažeidimo. Vykdyta kioskų (laikinųjų statinių) kontrolė.

Viešosios tvarkos tarnyba teikia informaciją telefonu Viešosios tvarkos tarnybos kompetencijos ir kitais gyventojų rūpimais klausimais.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: