(c) Wikimedia Commons archyvo nuotr.

Sausio 18 dieną Juridinių asmenų registre buvo įregistruota viešoji įstaiga Kauno klinikinė ligoninė. Tai nauja ligoninė, kuri atsirado po reorganizacijos, sujungus Kauno Raudonojo Kryžiaus klinikinę  Kauno 2-ąją klinikines ligonines.

„Viešosios įstaigos Kauno Raudonojo Kryžiaus klinikinės ligoninės direktorius (vyriausiasis gydytojas) Kęstutis Mazurkevičius Tarybos sprendimu buvo įpareigotas įregistruoti ligoninę, tai buvo padaryta vakar“, – sakė Socialinių reikalų departamento direktorius Gediminas Jankus.

Praėjusių metų gruodžio 16 dieną Kauno miesto savivaldybės taryba pritarė reorganizuoti Kauno Raudonojo Kryžiaus klinikinę ligoninę ir Kauno 2-ąją klinikinę ligoninę sujungimo būdu į viešąją įstaigą Kauno klinikinę ligoninę.

Posėdyje buvo patvirtintos reorganizavimo sąlygos. Ligoninės direktoriai teisės aktų nustatyta tvarka turėjo paruošti reorganizavimo sąlygų aprašą, o Kauno Raudonojo Kryžiaus klinikinės ligoninės direktorius įgaliotas ne tik pasirašyti Kauno klinikinės ligoninės įstatus, bet ir įregistruoti įstaigą Juridinių asmenų registre

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: