kaunas.lt archyvo nuotr.

Kauno politikai sulaukė siūlymo pakeisti visą miesto troleibusų įmonės “Autrolis” valdybą, kurią dabar kontroliuoja frakcijos “Tvarka ir teisingumas” atstovai.

Baigiantis metams Kauno tarybos frakcijos gavo savivaldybės administracijos direktoriaus Dainiaus Ratkelio pasirašytą raštą. Jame politikai kviečiami siūlyti savo kandidatus į savivaldybės kontroliuojamos troleibusų bendrovės “Autrolis” valdybą, rašo “Kauno diena”.

“Ten dabar kaip vaikų darželyje – vieni valdybos nariai skundžia kitus. Valdybos pirmininkas atsiuntė raštą, kad kai kurie valdybos nariai nelanko posėdžių, o šie skundžia pirmininką, esą su juo neįmanoma dirbti. Todėl priėmiau sprendimą formuoti naują “Autrolio” valdybą”, – tvirtino savivaldybės administracijos direktorius D.Ratkelis.

Vienas “Autrolio” valdybos narių, atstovaujantis Liberalų ir centro sąjungai Pranas Paškevičius teigė, kad konfliktas su partijos “Tvarka ir teisingumas” atstovais kilo, kai šios partijos nariai kelis kartus posėdžiuose siūlė balsuoti už paramą viešajai įstaigai “Baritonų trio”. Frakcijos “Tvarka ir teisingumas” seniūnė Aušra Ručienė su vyru Seimo nariu Rimantu Ručiu buvo pristatomi kaip vieni pagrindinių viešosios įstaigos “Baritonų trio” rengiamo festivalio “Operetė Kauno pilyje” rėmėjų.

Savo ruožtu valdybos pirmininkas Laisvydas Rudžianskas Rudžianskas aiškino priešingai: esą nepriklausantys “Tvarkai ir teisingumui” valdybos nariai žlugdo posėdžius, vengia juose dalyvauti.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: