Kaunas.lt archyvo nuotr.

Finansinių sunkumų kamuojamo Kauno krepšinio klubo “Žalgiris” vadovas neigia žiniasklaidoje pasirodžiusią informaciją apie galimą Rusijos dujų milžinės “Gazprom” finansinę paramą klubui. Pasak Paliaus Motiejūno, klubas neturėjo jokių kontaktų su Rusijos koncernu.

“Apie tai pirmą kartą išgirdau. Mūsų žiniomis, tai yra netiksli informacija. Galbūt būtų labai malonios žinios, jeigu tokia kompanija svarstytų paremti komandą. Tačiau iš mūsų pusės jokio kontakto su šia bendrove nebuvo. Mes tikrai nedalyvavome, mūsų niekas neklausė jokios informacijos, todėl nelabai tikiu, kad ši informacija būtų tikra. Nors kartu ir nenustebčiau, jeigu tiesiog svarstoma situacija, kokia yra susidariusi “Žalgiryje”, nes VTB lyga (Vieningoji krepšinio lyga – BNS) yra įsigilinusi į ją ir žino, kas vyksta”, – interviu Lietuvos radijui sakė P.Motiejūnas.

Naujienų portalas lrytas.lt, remdamasis neįvardijamais šaltiniais, pranešė, jog antradienį “Gazprom” būstinėje Maskvoje svarstoma, ar skirti finansinę paramą Kauno “Žalgirio” krepšinio klubui. Pasak portalo, Jei “Gazprom” atsakymas bus teigiamas, apie tai antradienį turėtų pranešti Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) prezidentas Arvydas Sabonis.

Nei su A.Saboniu, nei su “Gazprom” atstovais BNS kol kas nepavyko susisiekti.

Rekomenduojame

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.
 
Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: