Balandžio 21 dieną, trečiadienį, 19 valandą

Spektaklis „Laukinė moteris“. Organizatorius – Domino teatras. Daugiau apie spektaklį galite pasiskaityti čia

Bilietai: tik bilietai.lt. Kaina 30 arba 40 lt.

Balandžio 22 dieną, ketvirtadienį, 19 valandą

Kauno jazz kvinteto koncertas Nr. 2

Kvintetas pristatys savo programą, kurioje plačiai naudojami bebop, latin, funk ir netgi avangardo elementai. Kvintetas atliks tiek plačiai žinomus džiazo standartus, tiek ir savo kompozicijas. Nors Kauno džiazo kvinteto pasirodymai niekada nebūna vienodi, tačiau atsiliepimą apie jau vykusį renginį galite rasti čia.

Bilietai: “Nautilus” ir bilietai.lt. Kaina – 25, 20 ir 15 lt (studentams)

Balandžio 23 dieną, penktadienį, 19 valandą

Rūtos Ščiogolevaitės baladžių vakaras.

Vakaro metu skambės nuostabiausios populiarios baladės apie meilę, liūdesį ir viltį. Muzika, kuri visuomet pažadina pačius giliausius žmogaus jausmus.

Nuostabus, paslaptingas, bundančio pavasario vakaras, kurio metu dainuos Rūta Ščiogolevaitė (vokalas), gros Paulius Zdanavičius (fortepijonas) ir Vytautas Skudas (trimitas,fliugelhornas).

Bilietai: “Nautilus” ir bilietai.lt. Kaina – 25 lt.

Balandžio 24 dieną, šeštadienį, 21 valandą

XESS naujojo albumo pristatymas

Balandžio pabaigoje pasirodo ilgai brandintas tamsaus metalinio roko grupės XESS albumas „We, the Great Newrotics“. Ta proga vyks jo pristatymas laisvalaikio namuose „Nautilus“. Nuo paskutinio savo jėgomis išleisto albumo praėjus pusei dekados, naująjį pristato leidykla „Atra Musica“. Per tą laiką pakito ne tik grupės sudėtis, bet ir pati muzika. 2001-aisiais susikūrusios grupės pradžioje kultivuotas industrinis techno metalas XESS-ams keliskart pelnė geriausio Lietuvos gothic/darkwave metų projekto titulą. Ilgainiui grupės muzika virto vis gyvesne, sunkesne ir profesionalesne. Pristatymo koncerte XESS žada stiprų pasirodymą, kuriame nuskambės visi naujojo albumo kūriniai bei keletas atšviežintų senųjų hitų. Programą papildys pora apšildančių grupių.

Bilietai: „Nautilus“ ir bilietai.lt. Kaina – 15 Lt.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: