lsdp.lt archyvo nuotr.

Socialdemokratas sveikatos apsaugos ministras Vytenis Povilas Andriukaitis kritikuoja partijos sprendimą gegužę vyksiančiuose prezidento rinkimuose kandidatu kelti europarlamentarą Zigmantą Balčytį.

V.P.Andriukaitis raštu kreipėsi į partijos vadovybę ragindamas keisti sprendimą ir kandidatu į prezidentus siūlo Socialdemokratų partijos lyderį premjerą Algirdą Butkevičių, rašo dienraštis “Lietuvos rytas”.

“Socialdemokratų vadovybės sprendimas vietoj A.Butkevičiaus į prezidento rinkimus siųsti europarlamentarą Zigmantą Balčytį atrodo kaip partijos ir jos rinkėjų apgavystė”, – dienraštis cituoja V.P.Andriukaitį, kuris kritikuoja Z.Balčyčio norą tuo pačiu metu kandidatuoti ir į prezidentus, ir į Europos Parlamentą.

Raštiškame kreipimesi į partijos vadovybę V.P.Andriukaitis tikina, kad prezidiumo sprendimas pritarti A.Butkevičiaus nenorui dalyvauti rinkimuose ir siūlyti kelti Z.Balčyčio kandidatūrą buvo šiurkšti klaida Pasak V.Andriukaičio, visa partija turi nurodyti A.Butkevičiui rungtis dėl prezidento posto.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: