Programa -

Artėjant „EuroBasket 2011“, pristatoma „EuroBasket 2011“ Draugų programa, kurios tikslas: Lietuvos Respublikoje ir kitose valstybėse informuoti visuomenę, miesto svečius apie lankytinas laisvalaikio praleidimo vietas, juridinių asmenų, veikiančių aptarnavimo srityje, teikiamas paslaugas miestuose, kuriuose vyks 2011 m. Europos vyrų krepšinio čempionato (toliau – čempionatas) renginiai.

Informaciniai šaltiniai – www.EuroBasket2011.com ir/arba www.fanspace2011.com.

Programos etapai: programa vyksta dviem etapais -„EuroBasket 2011“ Draugų atranka ir EuroBasket2011 Draugų programos vykdymas.

Programos trukmė: „EuroBasket 2011“ Draugų atrankos pradžia – 2011 m. birželio mėn. 27 d., pabaiga – 2011 m. liepos mėn. 15 d., „EuroBasket 2011“ Draugų programos pradžia – 2011 liepos mėn. 1 d., pabaiga – 2011 m. rugsėjo mėn. 18 d.

Programos dalyviai: programoje gali dalyvauti tik juridiniai asmenys, teikiantis aptarnavimo paslaugas srityje ir vykdantys veiklą bet kuriame iš miestų, kuriame vyks čempionato renginiai (Vilnius, Kaunas, Klaipėda, Šiauliai, Panevėžys).

Kaip dalyvauti „EuroBasket 2011“ Draugų atrankoje: Juridiniai asmenys, ketinantys dalyvauti „EuroBasket 2011“ Draugų atrankoje turi užpildyti anketą ir patvirtinti programos dalyvio deklaraciją, kurios yra adresu www.EuroBasket2011.com ir iki 2011 m. liepos mėn. 7 d. imtinai tinkamai užpildytą anketą ir patvirtintą programos dalyvio deklaraciją el. paštu marketing@eurobasket2011.com pateikti organizatoriui.

„EuroBasket 2011“ Draugų atranka: Juridinių asmenų tinkamai užpildytos anketos kartu su patvirtintomis programos dalyvio deklaracijomis dalyvauja atrankoje. Atranką atlieka organizatoriaus sudaryta komisija, kurios sudėtis bus paskelbta www.EuroBasket2011.com.

Atrankos kriterijai: ne mažiau kaip 20 sėdimų vietų, veikla vyksta miesto ribose, užsienio kalbos, saugumo garantijos, nemokamas bevielis internetas (angl.: free WI-FI), komercinių ženklų apsaugos užtikrinimas, sutartis su LATG-A ir AGATA, sutartis dėl TV signalo.

Atrankos rezultatas -„EuroBasket 2011“ Draugų programos dalyvių nustatymas.

„EuroBasket 2011“ Draugų programos dalyvių skaičių atitinkamame mieste nustato komisija.

„EuroBasket 2011“ Draugų programos dalyvių sąrašas iki 2011 m. liepos mėn. 15 d. bus paskelbtas www.EuroBasket2011.com.

„EuroBasket 2011“ Draugų programos vykdymas: „EuroBasket 2011“ Draugų programos laikotarpiu programos dalyviui suteikiamas „EuroBasket 2011“ draugo statusas, į kurį įeina:

– teisė veiklos ir anketoje nurodytoje vietoje naudoti organizatoriaus nurodytas informacines priemones – lipdukus, vėliavėles su 2011 m. Europos vyrų krepšinio čempionato logotipu ar kita informacija identikuojančia čempionatą ir patvirtinančia „EuroBasket 2011“ Draugo statusą. Informacines priemones – lipdukus, vėliavėles programos dalyvis atlygintinai įsigyja iš organizatoriaus ar jo nurodyto asmens;

– teisė neatlygintinai dėti informaciją į www.fanspace2011.com ir/arba www.eurobasket2011.com apie programos dalyvį ir jo veiklą, susijusią su aptarnavimo sfera ir aktualia čempionato svečiams, visuomenei. Informacijos turinys derinamas su organizatoriumi;

– programos dalyvio veiklos vykdymo vietos pažymėjimas fanspace2011.com žemėlapyje apie lankytinas vietas atitinkamame mieste, kuriame vyks Čempionatas;

– kitose organizatoriaus pasirinktose informacinėse priemonėse, neatlygintinai skleidžiama informaciją apie programos dalyvį.

Atsakomybė: organizatorius jokiomis aplinkybėmis nėra ir nebus atsakingas už bet kokius programos dalyvio nuostolius, susijusius su dalyvavimu „EuroBasket 2011“ Draugų programoje ir „EuroBasket 2011“ Draugų programos vykdymu.

Organizatorius neatsako už nuostolius, susijusius su „EuroBasket 2011“ Draugų programos panaikinimu, pakeitimu ar vykdymo termino pakeitimu.

Programos dalyvis, pažeidęs programos dalyvio deklaracijos nuostatas, susijusias su Čempionato logotipo, įvaizdžio, talismano, pavadinimo neteisėtu panaudojimu, atsako teisės aktų nustatyta tvarka.

Programos dalyvis, pažeidęs programos dalyvio deklaracijos nuostatas, nuo pažeidimo nustatymo dienos, netenka „EuroBasket 2011“ Draugo statuso.

„EuroBasket 2011“ Draugu programos dalyvio anketą galite rasti čia.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: