Organizatorių archyvo nuotr,

Lietuvos keliuose prieš gerą dešimtmetį ar dar seniau lyg ir nesimatė Kia automobilių. Laikui bėgant jų skaičius vis augo ir augo. Pasidarė įdomu, kas tai įtakojo ir kodėl Kia naudoti automobiliai nuolat populiarėjo ir jų vis pageidauja lietuviai?

Mūsų šalyje taip pat yra ir oficialus naujų Kia automobilių salonas. Į jį keliauja tie, kurie trokšta važiuoti su dar dažais ir nauja plastmase kvepiančia mašina. Tik jos, tikėtina, dar teks šiek tiek palaukti, nes stipriai stojo naujų automobilių gamyba ir jų pristatymas klientams. Taigi tokiu atveju tektų apsišarvuoti kantrybe. Net ir mokant didžiulius pinigus teks laukti. Tad gal verčiau žiūrėti, kokie prekyboje yra Kia naudoti automobiliai?

Jeigu lyginsime šių automobilių prekinę išvaizdą, tai kiekvienais metai jų dizainas vis tobulėja ir estetiškai gražėja. Džiugu, kad dizaineriai nesnaudžia ir mums vis pasiūlo naujovių bei vis kitokių modelių atnaujinimų. Tad vienas iš Kia automobilių išskirtinumų ir yra jų patrauklus dizainas. Šios kompanijos gaminamus automobilius greitai pamilo tiek vyrai, tiek ir moterys, nes jie manevringi ir komfortiški. Ekonomiškumo garantija taip pat prideda dar vieną riebų pliusą renkantis naują transporto priemonę. Ar dar trūksta argumentų, kuo Kia naudoti automobiliai pranašesni už kitus? Jeigu atsakėte teigiamai, tai skaitykite toliau ir pažersime dar keletą Kia mašinų privalumų.

Daugelis keliuose yra matę, kaip atrodo Kia Picanto, Kia Rio, Ceed arba XCeed, Stonic, Sorento arba populiarusis Sportage modelis. Šių naujų mašinų gamintojai nebijo ir drąsesnių spalvų sprendimų, tad ši žinia pradžiugina tuos, kurie nori kitokios arba bent šiek tiek įdomesnės bei išskirtinės transporto priemonės.

Kia automobiliai taip pat yra pelnę ne vieną patikimumo apdovanojimą. Tai – labai svarus ir vertingas įvertinimas, kai norima saugaus bei patikimo pasirinkimo, kuris kasdien Jus užtikrintai nuveš į darbą, vaikus – į jų mokymosi įstaigas arba užtikrins saugias šiek tiek ilgesnes savaitgalio keliones.

Daugiau informacijos apie gamintoją

Ne vieną dešimtmetį gyvuojanti „KIA Motors Corporation” yra seniausia automobilių gamykla Korėjoje. Ji turi net trylika gamyklų ir jos įsikūrusios aštuoniose skirtingose šalyse. Ši automobilių gamykla pagamina daugiau nei 2,1 milijoną automobilių per vienerius metus ir jie vėliau parduodami per daugiau nei 172 įvairių šalių apimantį atstovų tinklą. Tad Lietuva didžiuojasi būdama viena iš jų.

Ar teko girdėti kad tikrai ne visi Kia automobiliai yra gaminami Azijoje? 2006-aisiais metais Slovakijos mieste Žilinoje buvo pastatyta nauja gamykla, kuri iki šiol gamina automobilius visiems Europos atstovams, įskaitant Estiją, Latviją bei Lietuvą. Ši svarbi priežastis taip pat lemia greitesnį automobilių pristatymą pardavėjams bei kitus aspektus, kodėl verta rinktis Kia mašiną. Šiomis dienomis apie „KIA Motors Corporation” automobilių modelius kalbama kaip apie Europos lygio produkciją, o ne abejotiną Pietų Korėjos gaminį, kuris iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti pigus ar menkavertis.

Partnerių turinys

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: