Organizatorių archyvo nuotr.

Ne maža dalis įmonių visame pasaulyje naudojasi automobilių veiklos nuomos paslaugomis. Tai puikus sprendimas verslui, turintis nemažai privalumų. Svarstote ir Jūs pasinaudoti šia paslauga, tačiau nesate tikri, ar tai tinkamas sprendimas Jums? Kad apsispręsti būtų lengviau, šiame straipsnyje trumpai apžvelgsime, kokiais atvejais tokia paslauga gali būti verta pasinaudoti.

Ką verta žinoti apie automobilių veiklos nuomą?

Tai vertinga paslauga verslui, kuri suteikia galimybę išsinuomoti pasirinktą automobilį tam tikram laikotarpiui, įprastai nuo 2 iki 5 metų. Šiuo laikotarpiu į mėnesio nuomos mokėjimą yra įtraukiami ir visi numatomam laikotarpiui bei ridai būtini eksploataciniai kaštai. Geriausia tai, jog įmonių vadovams nereikia gaišti laiko gilinantis į aspektus, susijusius su automobilių valdymu bei priežiūra – viskuo bus pasirūpinta už Jus.

Automobilių veiklos nuoma – kada verta rinktis?

Dažniausiai įmonių vadovai renkasi šią paslaugą, kai plečiantis ar augant įmonei tampa sunku suvaldyti įvairius vidinius procesus, o ir automobilių įmonei reikia daugiau nei kelių. Tokiu atveju, automobilių priežiūra ir valdymas gali pareikalauti per daug brangaus laiko. Tuo tarpu automobilių veiklos nuoma visus šiuos procesus palengvina, nes gali suteikti pilną automobilių parko valdymo paslaugą.

Kokie yra pagrindiniai tokios paslaugos privalumai?

Žemiau pateikiame pagrindinius automobilių veiklos nuomos privalumus, kuriuos rekomenduojama apsvarstyti:

  • nekintantys mėnesio mokėjimai visą nuomos laikotarpį, todėl lengva planuoti kaštus;

  • teikiamas didelis dėmesys aptarnavimo kokybei, esant poreikiui teikiami individualūs sprendimai;

  • nuomos procesas – paprastas ir patogus;

  • operatyviai sprendžiamos iškilusios problemos;

  • galimybė rinktis iš plataus automobilių asortimento;

  • klientui nereikia rūpintis senojo automobilio pardavimu – jis tiesiog grąžinamas, o šią paslaugą teikianti įmonė seną automobilį pakeičia nauju;

  • ši paslauga sutaupo daugiau laiko, kurį įmonių vadovai gali skirti verslo plėtrai, susitikimams ar kitų svarbesnių problemų sprendimui.

Nors apžvelgėme tik keletą automobilių veiklos nuomos privalumų – tokios paslaugos nauda galima neabejoti. Tikime, jog aukščiau pateikti argumentai Jums padės lengviau apsispręsti.

Jeigu nusprendėte pasinaudoti automobilių veiklos nuoma, tokią paslaugą teikiančios įmonės galite patogiai ieškoti internetu. Čia galėsite atsižvelgti į klientų atsiliepimus, palyginti kainos pasiūlymus, teikiamas papildomas paslaugas ir atkreipti dėmesį į kitus Jums svarbius aspektus.

Partnerio turinys

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: