Organizatorių archyvo nuotr.

Anksčiau visureigiai buvo populiarūs tarp užmiesčio gyventojų, o šiandien šio tipo automobilius noriai renkasi ir miesto gyventojai. Siauros gatvės, eismo ribojimai ir ribotas stovėjimo vietų skaičius neatbaido vairuotojų nuo didelio automobilio. Kur slypi paslaptis?

Visureigiai – universalus pasirinkimas

Automobilių mados tendencijos nuolat keičiasi, o pažvelgus į gatves tai nesunku pastebėti. Štai prieš dešimtmetį buvę itin populiarūs vienatūriai jau tapo beveik retenybe. Juos rinkosi vairuotojai, kuriems reikalingas didesnis talpesnis automobilis. Tačiau vienatūrius daugelis iškeitė ne į talpius universalus, o dar patogesnius visureigius. Šie automobiliai puikiai tinka šeimai, juose patogu sėdėti, o jei bagažinėje netilps visa manta, galima panaudoti ir stogą.

Visureigiai pasižymi geresniu pravažumu, tad juos patogu vairuoti ir vasarą, ir žiemą. Jei gatvėse problemų dažniausiai nekyla, tai daugiabučių kiemuose vairuotojams tenka susidurti su įvairias iššūkiais, ypač šaltojo sezono metu. Laimė, visureigiams tiek purvas, tiek sniegas – lengvai įveikiama užduotis.

O jei sugalvosite išsiruošti į tolimesnę kelionę, visureigis taip pat puikiai pasitarnaus. Lengvai jame sutalpinsite visus reikalingus daiktus ar stovyklavimo reikmenis, neteks sukti galvos dėl kelių kokybės. Visureigiai, vadinamieji SUV, yra vienas geriausių pasirinkimų tolimoms kelionėms su šeima.

Visureigiai užtikrina saugumą

Tikriausiai daugeliui teko girdėti pasakymą, kad kuo didesnis automobilis, tuo jame yra saugiau. Tai su tam tikromis išimtimis, galima sakyti, yra tiesa. Tačiau svarbus ne tik automobilio dydis ar masė – visureigiai pasižymi tvirtumu, nes yra projektuojami įvairiems keliams ir net bekelei. Žinoma, viskas priklauso nuo pasirinkto automobilio modelio.

Saugumui keliuose ne mažiau svarbi ir susidūrimų prevencija. O čia visureigiai taip pat turi, ką pasiūlyti: aukštesnė sėdėjimo pozicija užtikrina geresnį matomumą, o platus priekinis stiklas – didesnį matymo lauką. Galingas variklis ir keturių varomųjų ratų pakaba suteikia vairuotojui pasitikėjimo ir leidžia patikimai atlikti manevrus kelyje.

Be to, naujausių modelių SUV, kaip ir kiti automobiliai, yra aprūpinti naujausiomis saugos sistemomis: juostų palaikymo, perspėjimo apie kliūtis, susidūrimo prevencijos, avarinio stabdymo ir kt. Modernios saugos technologijos padeda sumažinti avarijų skaičių.

Visureigiai – stilingas ir prabangus pasirinkimas

Visureigiai vairuotojus žavi ne tik puikiais techniniais parametrais, bet ir išvaizda. Automobilių gamintojai daug dėmesio skiria dizainui, o pirkėjai tai išties vertina. Rinkoje susiformavęs prabangaus visureigio įvaizdis, tad tokį automobilį vairuoti yra savotiškas prestižas. Žinoma, negalima paneigti, kad visureigiai kainuoja kiek brangiau už, pavyzdžiui, sedanus. Nepaisant to, šio tipo automobilių gerbėjų ratas yra itin platus ir apima įvairius vairuotojų segmentus: nuo vairuojančių mamų iki bekelės ralį mėgstančių vairuotojų ekstremalų.

Iš tikrųjų visureigiai pasižymi daugybe privalumų, todėl geba patenkinti išrankių šiuolaikinių vairuotojų poreikius. Taip pat nepamirškime ir stilingos išvaizdos bei kuriamo prabangaus įvaizdžio. Tai paverčia SUV tiesiog tobulu automobiliu, telieka pasirinkti norimą modelį!

Partnerio turinys

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: