Serialo "Game of Thrones" kadras

Jūs galite jaustis laimingas būdamas turtingu arba (kaip šiuo atveju) stulbinančiai blogu. Sukurta paslauga suteikianti pasaulinio lygio griovimo įrankį, kuris leis dar labiau erzinti savo priešus. Ši paslauga įkvėpta vienos istorijos, kurioje moteris  savo apgaudinėjantį buvusį draugą kiekvieną pirmadienio rytą bombarduodavo su „Sostų karai“ spoileriais.

Paslauga „Spoiled.io“ nusiųs anoniminį tekstą su karščiausiomis siužeto naujienomis jūsų priešui po to kai „Sostų karų“ serija bus baigta rodyti Amerikoje. Kompanija sukūrusi šią paslaugą sako: „nusiųsime tekstą nieko neįtariantiems jūsų priešams, tačiau jei visgi panorėsite, kad visa tai liautųsi, tai gal būt tas žmogus  yra jūsų draugas“. Kadangi paslauga siunčia „spoilerius“ anonimiškai, jūsų „draugai“ niekada nesužinos kas su jais taip beširdiškai pasielgė, o jums lieka tik mėgautis priešo kančiomis, nes jie niekada nesužinos, kad tai jūs buvote tas, kuris negailestingai smeigė peilį jiems į nugarą.

„Spoiled.io“ paslauga nėra nemokama, ja pasinaudoti kainuoja 0,88 euro centus. Internetinėje svetainėje„Spoiled.io“ užregistravus savo priešą, įvedus jo mobiliojo telefono numerį, telieka patogiai įsitaisyti atsipalaiduoti ir laukti.  Jau kelios savaitės kai Twitter‘yje galite pamatyti kaip šėlsta pasipiktinę žmonės, nes jiems kažkas pasakė kas vyksta serialo naujausiuose siužetuose, kurių dar niekas nematė. Tad, jei jūs iš tikrųjų norite sugadinti kažkieno dieną, tai pats laikas juos užregistruoti „Spoiled.io“ paslaugoje. Žinant kokią didelę įtaką gerbėjams turi serialas, kai šie praleidžia mėnesius skaitydami knygas, atidžiai žiūrėdami kiekvieną seriją ir nekantriai laukdami kitos, ši paslauga gali reikšti tik vieną – jų pasaulių sugriovimą.

game-of-thrones-season-6-episode-3-oathbreaker-spoiler-stills-769x428

Taip, John Snow mirė. Serialo “Game of Thrones” kadras

Po 2011 metų balandžio mėnesio 17 dienos debiuto televizijoje,  serialas „Sostų karai“ (angl. „Game of Thrones“) užkariavo daugybės žmonių širdis, kurie žiūrint seriją po serijos tapo nepalaužiamais gerbėjais.  Daugiau nei 132 kartų nominuotas „Emmy“ apdovanojimams šis draminis serialas su kiekvienu sezonu didino savo gerbėjų ratą. Didelis susidomėjimas paskatino kurti naujas serijas, iš viso pasirodys 8 sezonai pilni dramos, nuotykių ir fantastikos elementų. „Spoiled.io“  paslauga veiks iki 8 sezono pabaigos, tad  yra puiki galimybė pasinaudoti šia paslauga.

Taip pat skaitykite: „HBO“ kanale – nauji „Sostų karų“ kūrėjų planai

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: