David Benioff and D.B. Weiss / © Wikimedia Commons archyvo nuotr.

Vienas populiariausių serialų istorijoje „Sostų karai“ grįžo į televizijos ekranus. Televizijos kanalas „HBO“ jau parodė pirmąsias 7-ojo sezono serijas. Nors ir šio serialo kūrimo pabaiga dar toli, scenaristai Davidas Benioffas ir Danielis B. Weissas jau planuoja sekantį serialą.

HBO“ rodys serialą „Konfederacijos“ – Benioffo ir Weisso naują projektą, kur vergija bus vis dar legali. Serialas neturės jokių sąsajų su „Sostų karais“, bei nebus jokių panašumų su kitais serialais. „Konfederacijos“ filmavimai prasidės po paskutinio „Sostų karų“ sezono. Tikimasi, kad paskutinis 8 sezonas debiutuos 2018 m. pabaigoje arba 2019 m. pradžioje. Kartu abiejuose sezonuose bus tik 13 serijų.

Konfederacijos“ kronikų įvykiai veda į Amerikos pilietinį karą. Veiksmas vyksta tuo laiku, kai pietinės dalies Valstijos sėkmingai pasitraukia iš Sąjungos. Vergovė išlieka teisėta tautose, kurios pamažu tampa šiuolaikiškomis. Istorijoje yra labai daug įvairių veikėjų – laisvės kovotojai, vergų medžiotojai, politikai, žurnalistai, vergų vadovai ir jų šeimų nariai.

Naujam serialui Benioffas ir Veissas jau kuria scenarijų. Vykdomųjų prodiuserių pareigoms priskirti Nichellė Tramble Spellman (prodiusavus serialus „Teisingumo vykdytojas“ ir „Gera žmona“) ir Malcolmas Spellmanas (prodiusuotas serialas „Imperija“), kurie taip pat yra scenarijų bendraautoriai. „Sostų karus“ prodiusavusios Carolyna Strauss ir Bernadetta Caulfield prisidės ir prie naujojo serialo prodiusavimo.

Kadangi puikusis „Sostų karų“ serialas artėja prie paskutinio sezono, mums yra malonu, kad galėsime tęsti draugystę su Danieliu ir Davidu. Įsitikinome, jog bet koks dalykas, kurio jie imsis, taps unikaliu ir plataus užmojo serialu“, – sakė „HBO“ programavimo prezidentas Casey Bloysis. „Jų protingumas, kūrybingumas ir vizualiai svaiginantis požiūris į istorijų pasakojimą yra būdas įtraukti auditoriją į nepamirštamą kelionę. „Konfederacijos“ nežada būti išimtimi. Taip pat labai džiaugiamės, kad kartu sutelksime talentingąją Nichellės ir Malcolmo Spellmanų komandą.“

Mes jau anksčiau esame aptarę serialo „Konfederacija“ idėją. Tačiau „Sostų karų“ patirtis mus įtikino, kad niekas geriau nepritraukia didesnio dėmesio į pasakojimą nei „HBO“. Šiame seriale nebus drakonų ar baltųjų klajūnų (angl. white walkers), mes sukursim naująjį pasaulį. Ir mes negalėjome įsivaizduoti geresnių partnerių šiam pasaulio kūrimo nei Nichellė ir Malcolmas. Jie mus įkvėpė savo nuojauta, vaizduote ir lavinančiais įgūdžiais“, – sakė Beniffas ir Weissas.

Šiuo metu „Sostų karai“ yra pats populiariausias televizijos serialas planetoje. Pagal kanalo „HBO“ duomenis, pirmąją 7-ojo sezono seriją vien Amerikoje stebėjo kiek daugiau nei 10 milijonų žiūrovų. Serialas yra rodomas 170 pasaulio šalių.

Taip pat skaitykite: Mįslės kurias padės įminti tik antrasis „Westworld“ sezonas

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: