Asmeninio archyvo nuotr.

Niekas negali numalšinti penkiolikmetės Gabi Shull aistros šokiui, net vėžys. Kai jai buvo 9 metai daktarai jos kelyje rado osteosarkomą, po ko sekė kojos amputacija. Visi galvojo, jog šokti trokštanti mergaitė daugiau niekuomet neįžengs į šokių studiją, iki kol jai nebuvo atlikta revoliucinė kojos operacija.

„Youtube“ puslapyje, Shull paaiškino, kad po kojos amputacijos „jie apsuko mano blauzdą ir pėdą  180 laipsnių ir pritvirtino prie mano šlaunies. “ Teisingai, mergaitės apatinė kojų dalis yra pritvirtinta atvirkščiai (kulnas veikia kaip kelis). Tai yra reikalinga, kad ji galėtų naudotis visais likusios kojos nervais ir raumenimis reikalingais kojai ir protezui valdyti. „Kai įtempiu pėdą, protezas išsitiesina, kai pėdą sulenkiu, susilenkia ir protezas“, sako mergina.

„Tai tikrai yra unikali operacija,“ teigia Shull. „Ji skirta ne kiekvienam, bet man buvo verta ją išgyventi.“ Svarbiausia yra tai, kad šeši metai po operacijos mergina gali šokti, čiuožti pačiūžomis, važinėti riedučiais ir judėti kaip ir visi jos bendraamžiai. „Ji elgtųsi taip pat, jei nebūtų susirgusi vėžiu,“ sakė merginos mama Debbie Shull žurnalui „Cosmopolitan“. „Ji tiesiog gyvena gyvenimą taip, lyg nieko nebūtų nutikę.“ „Daily Mail“ merginos mama sakė „Ji yra užsispyręs vaikas ir nei vienas iš mūsų nežiūri į ją kaip į neįgalią. Kartais net pamirštame, kad ji turi protezą.“

gabilshull5

Bet pati mergina net nemėgina pamiršti tai ką išgyveno. Šiandien ji yra pasitikinti savimi „TheTruth365“ atstovė – socialinės medijos kampanijos, siekiančios suteikti balsą vaikams kovojantiems su vėžiu, taip pat ji dalinasi savo istorija norėdama įkvėpti kitus siekti savo svajonių nepaisant jokių kliūčių.

9 metų Gabi Shull, dėl vėžio, amputuotas kelis. 

NINTCHDBPICT000246744733

Dėka revoliucinės operacijos mergina ir vėl šoka. 

NINTCHDBPICT000246739155

NINTCHDBPICT000246745254

Taip pat skaitykite: Vėžiu serganti ir plaukų netekusi paauglė savo pavyzdžiu įkvėpia pasaulį [FOTO]

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: