Wikimedia Commons archyvo nuotr.

Savaitės pradžioje iš namų išėjusi kaunietė Ramunė M. penktadienį buvo rasta negyva prie kapinių Ukmergės rajone. Pasak policijos pranešimo, pirminiais duomenimis, rastas42 metų moters kūnas yra be išorinių smurto žymių.

Antradienį į Kauno miesto Dainavos policijos komisariatą kreipėsi R.M., kuri pranešė, kad pirmadienį ryte, išėjusi į darbą Kauno urmo bazėje, dingo jos dukra Ramunė M.

Ieškodami pradingusios, Kauno apskrities policijos pareigūnai apžiūrėjo moters darbovietę ir namus, apklausė artimuosius ir bendradarbius Kauno urmo bazėje, peržiūrėjo vaizdo stebėjimo kamerų, esančių Urmo bazėje, įrašus.

Pareigūnai nustatė, kad dingusioji pirmadienio rytą paskambino darbdaviui ir paprašė laisvadienio. Tada Urmo bazėje nusipirko kapinių žvakučių ir, išsikvietusi taksi automobilį, juo nuvyko į Kauno stoties turgavietę, kur nusipirko kapams skirtų gėlių krepšelį. Tuo pačiu taksi automobiliu moteris iš Kauno nuvyko į kapines, esančias šalia Ukmergės, kur palaidoti jos artimieji.

Pareigūnai apklausė visų Kaune esančių taksi įmonių atstovus ir surado taksi vairuotoją, kuris dingusiąją vežė į Ukmergę. Pagal telefono skambučių išklotines buvo nustatyta galima paskutinė moters buvimo vieta Ukmergės mieste. Šiuo metu pareigūnai tikslina gautą informaciją.

Kauno apskrities policijos pareigūnai penktadienį su kinologu ir tarnybiniu šunimi bei pasitelkę kolegas iš Ukmergės policijos komisariato, policijos rėmėjus, moters ieškojo Ukmergės apylinkėse.

Apie 13.30 val., šukuodami netoli minėtų kapinių esančią teritoriją, už 250 metrų nuo kapinių, miškelyje, rado moters lavoną.

Rekomenduojame

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.
 
Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: