(c) Zalgiris.lt archyvo nuotr.

Kauno „Žalgiris“ sirgaliams pristato dar vieną naujieną – oficialią sezono dainą. Ją kartu su komandos gerbėjais įdainavo ilgametis „Žalgirio“ klubo bendražygis, atlikėjas Linas Adomaitis.

Naujoji 2009/2010 metų sezono daina pavadinta pagal vieną žinomiausių sirgalių klubo „Žalioji mirtis“ skanduočių „Visi Kauno Žalgirio fanai“.

Nuotaikingas ir užvedantis kūrinys pretenduoja greitai užkariauti krepšinio gerbėjų simpatijas. Anot L.Adomaičio, tai geriausia daina, kurią jis kada nors yra atlikęs „Žalgirio“ gerbėjams.

„Tai, ką padarėme su „Žalgirio“ fanais yra tikrai geras perliukas. Sirgaliai šiai dainai davė idėją, aš pritaikiau savo viziją ir galiausiai gimė kūrinys, kurį patys galite įvertinti“, – sakė jau nuo 1997 metų su Kauno „Žalgirio“ klubo nuolat bendradarbiaujantis dainininkas.

Daina „Visi Kauno Žalgirio fanai !!!“ pirmą kartą viešai bus atlikta spalio 21 d., trečiadienį Kauno sporto halėje per Eurolygos sezono atidarymo rungtynes tarp „Žalgirio“ ir Vilerbano „Asvel“ komandų. Tai ne vienintelis žadamas siurprizas „Žalgirio“ gerbėjams kitą savaitę apsilankysiantiems Kauno sporto halėje. Prieš pat Eurolygos startą krepšinio mėgėjai aikštelėje išvys ir daugiau naujienų.

„Bus smagu pristatyti naująją dainą per Eurolygos rungtynes. Juk tai aukščiausio lygio krepšinio varžybos. Tikiu, kad priedainį man padės atlikti pilna sporto halė“, – būsimu žiūrovų aktyvumu per „Žalgirio“ ir „Asvel“ rungtynes neabejojo L.Adomaitis.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: