Hilary Clinton © Wikimedia Commons nuotr.

Hillary Clinton išsakė savo nuomonę apie kokurentą rinkiminėje kovoje dėl JAV prezidento posto. Ji pabrėžė, kad Donaldas Trumpas yra per daug temperamentingas ir netinkamas vadovauti šaliai.

Savo kalboje, kuri truko pusę valandos, Hillary Clinton tikino, kad D.Trumpo kampanija yra neteisinga, jis  leidžia sau demokratinei visuomenei netinkamus pasisakymus ir pateikia šūkius, kuriouse pabrėžia, jog reikia bijotį žmonių, kurių religija skirtinga nei mūsų, ar jie gimė kitoje šalyje.

Hillary Clinton išsakydama savo poziciją pareiškė, kad ji taip pat buvo prisidėjusi prie tautos susipriešinimo, tačiau dabar yra laikas kai supratingumas žmonėms, kurie išpažįsta skirtingas religijas, ar yra kitokios rasės, yra būtinas.

Taip pat savo kalboje H. Clinton pabrėžė, kad ji vienintelė ragino įvesti ginklų kontrolę, prieš įvykstant nelaimei Dalase, kuomet buvo nužudyti penki drąsūs, garbingi policijos pareigūnai. H.Clinton viešai pasmerkė tai, jog JAV egzistuoja per daug smurto, per daug neapykantos ir beprasmiškų nužudymų.

H.Clinton savo kalboje pacitavo D.Trumpo pasiūlytą draudimą dėl musulmonų patekimo į šalį. H.Clinton tikina, kad jai be galo įdomu tai, ką D. Trumpas galėtų padaryti valdžioje, kaip pasipriešintų tiems, kurie išsako neigiamą požiūrį  prieš jį.

Taip pat H.Clinton pradėjo aršią ir pakankamai agresyvią ataką, kurioje stengiamasi panaudoti D.Trumpo žodžius, prieš patį. Išsakydama savo požiūrį ir aiškią strategiją, kad D. Trumpas yra netinkamas vadovauti šaliai, Hillary Clinton teigė: “Mums reikalingas prezidentas, kuris gali padėti suvienyti mus, o ne išskirti”.

Ši vieša kalba ir atskiri oponuojančias šalis palaikančių rėmėjų pasisakymai leidžia įsižiebti naujiems konfliktams tarp kandidatų į prezidentus, kurie pasižymi visiškai skirtingu vadovavimo stiliumi bei požiūriu į pasaulį.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: