Kino filmo "Lord of the Rings" kadras

Ar įsivaizduojate Peter Jackson sukurtą romaną „Žiedų valdovą“ ne filmo formoje, o suskirstytą į daug serijų? Taigi, tai puiki žinia „Žiedų valdovo“ gerbėjams, nes transliuotojas „Amazon“ planuoja filmą transformuoti į visų laikų brangiausią TV serialą.

Lyginant su kitais serialais kokybės atžvilgiu šis „Amazon“ kūrinys bus ne menkesnės vertės, nei viduramžių maginės fantastikos šedevras „Sostų karai“. Nors serialo idėja išliks tokia pati, sunaikinti žiedą, kuris skleidžią blogį, „Amazon“ atskleidžia, kad televizijai skirto serialo įvykiai bus papildyti priešistore.

Tai reiškia, kad J.R.R. Tolkieno pirmame, trijų dalių, romane pavadinimu „Žiedų brolija“ įvykiai turės papildomas sugalvotas priešistorines siužetines linijas. 

lord of the rings series

Šios televizijos serijos kainuos ne tik daugiau, nei daugumos pamiltas serialas „Karūna“, kurio pastarojo du sezonai „Netflix“ kainavo apie 134 mln. eurų, bet ir bus brangesnis, nei pati Peter Jackson filmo trilogija, kuri kainavo apie 225 milijonų eurų. Remiantis svetainės deadline.com duomenimis, vien franšizės teisė „Amazon“ turėjo kainuoti apie 170–215 mln. eurų, o vienos serijos biudžetas sieks net 85–130mln. eurų, kai tuo tarpu „Sostų karų“ viena serija kainavo apie 8 mln. eurų.

Hobitai

Gali būti, kad žymusis transliuotojas „Amazon“ sudaręs tokį sandėrį pasirašė finansinį nuosprendį, bet iš teigiamos pusės žvelgiant, galbūt šis serialas „sumuš“ visus rekordus ir taps vienu populiariausiu visame pasaulyje. 

Taip pat skaityite: TOP 10 filmų, kurie keri savo fantazija

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: