Jie kvaili, dažnai beprasmiai, kartais įžeidūs ir nepaisantys jokių visuomenės normų. Jie būna taiklūs ir aktualūs, kartais siurrealistiniai, tačiau visuomet juokingi. Angliškai juos vadina „meme“, tik juos išvydęs puoli rodyti draugams, o juose išvydęs save kvailesnis politikas puola ieškoti advokato.

Dauguma memų pasirodo ir tuoj pat dingsta, nes atsiranda naujesnių ir įdomesnių. Tačiau „išsiblaškęs vaikinas“ vis dar populiarus. Jau praėjo daugaiu nei metai nuo jo išplitimo internete, o šiais laikais tai jau galima pavadinti senove.

Savo Twitter paskyroje Ernie Smith paskelbė įdomų faktą apie šį memą. Jis pastebėjo ne vaikiną, o šalia jo einančią merginą. Ernie atrado dar daugiau jos nuotraukų ir dabar tai tampa nauja interneto sensacija. Mergina nuotraukose -Carla Ramos ir ji atrodo labai nustebusi, ar net išsigandusi.

Trump

Tai tik keletas populiarių memų su garsia nuotrauka pavyzdžių

Ji yra lengvai šokiruota, kai žiūri į mobiliojo telefono ekraną. Turiu omenyje tikrai šokiruota“ – šalia jos nuotraukos Twitter paskyroje rašė Ernie. Tačiau ne tik ekranai taip stipriai šokiruoja šią merginą, internete plinta nuotraukos kuriuose ji vaizduojama šokiruota dėl elektroninių laiškų, neapmokėtų sąskaitų ir daugybės kitų dalykų.

KIM

Tačiau išsiblaškiusio vaikino nuotrauką padaręs fotografas pataria nepersistengti kuriant memus su šia nuotrauka. Fotografas ir jo modeliai palaiko artimus ryšius ir žada rimtus kaltinimus tiems, kas bandys išstyčioti iš šių nuotraukų. Jie nekalba apie paprastus užrašus šalia, tačiau tokie dalykai kaip šuns veidas ar šiukšlų maišas ant veido nebus toleruojami.

Taigi pasirodo Carla Ramos tikra foto archyvų su nustebusia veido ištrauka žvaigždė. Smagu kai žmogui pavyksta atrasti savo sritį:

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

23

24

25

26

27

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: