Twitter archyvo nuotr.

Šilti ir geri orai yra tikras malonumas žmonėms, kurie tuo metu laiką gali leisti parke ar pajūryje. Šaltas gėrimas rankose tuo metu yra išties puikus dalykas, tačiau tokiais malonumais sunku džiaugtis darbe, ypač jei dirbi biure.  Daugelis vyrų turi dėvėti kelnes ir marškinius, nepaisant kokie orai už lango. Tokiais atvejais ne vienas pagalvoja apie šortus, tačiau to neleidžia aprangos kodas.

Dvidešimties metų, skambučių centro darbuotojas, Joey Barge iš Eilsberio (Didžioji Britanija) pasiryžo tam pasipriešinti. Vaikinui įgriso dėvėti kostiumus darbo vietoje, kai už lango didžiulis karštis, todėl jis nusprendė į darbą ateiti su šortais.

Ryte, važiuodamas į darbą, jis pasidalino savo aprangos nuotrauka ir parašė: ,,Jei moterys gali dėvėti sijonus ar sukneles darbe, tai aš galiu dėvėti šortus?“ Mažiau nei po pusvalandžio vaikinas sulaukė atsakymo. Joey buvo įsakyta grįžti namo ir persirengti.

Vaikinas nusprendė atsisakyti šortų ir susirasti kitą aprangą, kuri padėtų jam ištverti karštį. Supratęs, kad moterims biure yra leidžiama nešioti sukneles, jis nusprendė susirasti vieną iš jų ir apžiūrėjo savo mamos spintą.

Twitter

Twitter archyvo nuotr.

Joey nusprendė, kad po šių drastiškų veiksmų jis ir vėl bus išsiųstas namo, tačiau suklydo ir jo sumanymas iš dalies pasiteisino.

Vėliau vaikinas pasidalino laišku, gautu iš darbo, kuriame buvo rašoma: ,,Dėl šiuo metu esančios itin aukštos temperatūros buvo susitarta, kad vyrai biure gali nešioti 3/4 ilgio šortus“. Laimei, Joey kompanija, atrodo, pakeitė savo drabužių kodą, atsižvelgdama į jo protestą, ir dabar leidžia vyrams nešioti šortus, tačiau jie gali būti tik juodos, smėlio ar tamsios spalvos.

Taip pat skaitykite: Girtas trisdešimtmetis įsivėlė į konfliktą su blaiviu savimi

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: