Luko Grušecko ir Evelinos Sabaliauskaitės nuotr.

Šeštadienį (gruodžio 7 d.) Kongresų rūmuose Vilniuje Erica Jennings surengė pirmąjį iš dviejų Kalėdoms skirtų savo koncertų „Coming Home For Christmas“. Pirmaisiais tvariais koncertais Baltijos šalyse tapsiančiuose pasirodymuose žinoma dainininkė ėmėsi iniciatyvos įgyvendinti jau kurį laiką brandintą idėją – surengti planetos klimatą tausosiančius koncertus.

Tai buvo puikus vakaras. Atmosfera scenoje ir salėje buvo neįtikėtinai nuostabi. Maloniai nustebino tai, kad net du kartus buvau stovinčių žiūrovų ovacijomis kviečiama grįžti į sceną. Gavau tiek daug gėlių!“, – džiaugsmingų emocijų neslepia Erica Jennings. „Kaip dainų autorė, dainininkė ir atlikėja darau viską ką galiu geriausia, bet niekada nežinai, kaip pavyks. Tačiau praėjusį vakarą publika man ir visiems muzikantams scenoje dovanojo meilę ir įvertinimą. Jaučiuosi tikrai pagerbta ir palaiminta“.

Pirmąjį tvarų koncertą Baltijos šalyse surengusi Erica Jennings tikisi, kad jos pavyzdžiu paseks ir kiti atlikėjai bei grupės. Dainininkė dalį surinktų lėšų skirs koncertų metu išsiskyrusio anglies dvideginio kompensacijai. Atlikėja lėšas perves įmonėms, kurios pasodins reikiamą skaičių medžių padarinių žalai kompensuoti.

Erica Jennings antrąjį kalėdinį koncertą surengs Palangoje. Viena mylimiausių Lietuvos dainininkių gerbėjus kviečia į šou „Coming Home For Christmas“, kuriame visas geriausias kalėdines dainas atliks su orkestru „Retro Orchestra“. Gruodžio 21 d. išskirtinis koncertas įvyks Palangos koncertų salėje.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: