Filmo "keršytojai" kadras

Kas gali būti nemaloniau už žmogų, kuris atskleidžia žiūrimo filmo detales kai jo niekas neprašo? Tik niekšas, atskleidžiantis siužetą žiūrovams, kurie ką tik susirinko į premjerą. Jei su tuo sutinkate – pilnai pateisinsite Honkongo filmų gerbėjus, kurie kojomis ir rankomis „pašventino“ plepį, kuris pasakojo apie „Keršytojų“ finalą prie pat išėjimo iš kino salės.

Daug kas abejojo sklindančia žinute apie tai, kas nutiko viename Honkongo kino teatrų – labai jau žiaurus atrodė jaunuolio poelgis atskleisti siužeto detales susirinkusiems žiūrovams. Tačiau toks jaunuolis išties egzistuoja ir, kaip vėliau paaiškėjo, gerieji MARVEL visatos gerbėjai jį viso labo sumušė.
„Savižudis“ išėjęs iš kino salės ėmė šūkauti apie esminius filmo momentus tiesiai prieš susirinkusius į premjerą žiūrovus. Publika taip įsiuto, kad sumušė jaunuolį beveik iki sąmonės netekimo.

Tai nenuostabu žinant, kad „Keršytojai“ – paskutinioji dalis 21 filmų serijos, kurią jungia bendri herojai ir siužeto vingiai. Net 11 metų superherojų žanro filmų gerbėjai įdėmiai sekė pamiltų personažų nuotykius ir paskutinę minutę kažkas ėmė ir sugadino jiems visą malonumą.

Be to, filmo autoriai broliai Russo iš anksto įspėjo „Keršytojų“ gerbėjus, kad tie laikytų liežuvius už dantų ir negadintų kitiems malonumo žiūrėti filmo. Apie tai jie parašė atvirame laiške, kurį išpublikavo MARVEL paskyroje „Tviter“ socialiniame tinkle.

Šis kreipimasis buvo išplatintas po to, kai internete ėmė plisti penkių minučių trukmės ištrauka iš filmo. Viešas laiškas baigiasi fraze „Atmink, Tanosas reikalauja tavo tylėjimo“.

11

Tuo tarpu visiškai neaišku ką sau galvojo minėtas Honkongo kino teatro žiūrovas, nepaklusęs superblogiečio reikalavimams.

12

Bendrai paėmus, paskutiniosios „Keršytojų“ dalies peržiūros ir taip neapsieina be incidentų. Balandžio 26 dieną pasaulį apskriejo žinia, kad viena jauna žiūrovė Kinijoje taip raudojo seanso metu, kad ją ištiko isterijos priepuolis ir merginą teko hospitalizuoti vos pasibaigus filmui.

Taip pat skaitykite: TOP 20 geriausių visų laikų komiksų ekranizacijų

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: