Organizatorių archyvo nuotr.

Dėl koronaviruso Lietuvoje paskelbus karantiną bei drastiškai sumažėjus judėjimui šalyje nuo kovo 26 dienos laikinai stabdomas vykimas UAB “Kautra” vykdomais tarpmiestiniais maršrutais.

„Pastarąsias savaites dirbome ekstremaliomis karantino sąlygomis, deja matome, kad nėra išeities ir turime laikinai stabdyti pervežimus. Dėl karantino žmonės tiesiog nebekeliauja, o jo sąlygos tik griežtės. Šias savaites dirbome nuostolingai, bet vežėme keleivius, užtikrinome paslaugą. Vis tik turime bent laikinai sustoti”, – pasakojo “Kautros” generalinis direktorius Linas Skardžiukas.

Anot vežėjų dėl nutrauktų reisų keleiviams pinigai už bilietus bus grąžinami įprasta tvarka. Pasak įmonės atstovų išankstinių bilietų šiuo metu yra parduota minimaliai.

“Prašome supratingumo iš keleivių, nes situacija tikrai neeilinė. Tikiu, kad kartu įveiksime šį virusą ir galėsime grįžti į įprastas vėžes”, – kalbėjo vežėjų atstovas.

Vykimas įmonės tarpmiestiniais maršrutais laikinai stabdomas iki karantino pabaigos. Įmonė toliau tęs keleivių pervežimą priemiestiniais maršrutais Kauno rajone, taip pat Klaipėdos, Alytaus, Druskininkų miestuose. Įmonės valdomos autobusų stotys Kaune, Alytuje, Prienuose, Vilkaviškyje toliau tęsia darbą.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: