Kauno žinių archyvo nuotr.

Penktadienio vakarą Passenger gerbėjai rinkosi į Vilniaus „Compensa“ koncertų salę – čia lyriškų dainų atlikėjas surengė jau antrąjį savo pasirodymą Lietuvoje. Praėjusią vasarą Trakų pilyje surengęs pirmąjį, didžiulio publikos susidomėjimo sulaukusį koncertą, šį kartą britų dainininkas sugrįžo ne vienas, o su visa grupe.

Klausytojams jis pristatė ne tik populiariausius savo hitus, bet ir kūrinius iš vos prieš kelias savaites išleisto, N. Zelandijoje įrašyto, aštuntojo savo albumo – „Young As The Morning, Old As The Sea“.

Šį sykį britų dainininką apšildė Gregory Alanas Isakovas – atlikėjas iš Pietų Afrikos Respublikos, publikai prasirodęs su gitara ir lyriškomis, Passenger kūrybai artimomis dainomis.

Vos kelios minutės po devintos į sceną įžengė ir su nekantrumu publikos laukta britų popmuzikos žvaigždė – Passenger. Nors šį sykį Vilniaus koncertų salė nebuvo sausakimša, tačiau švelnios ir jausmingos dainos, o taip pat nuoširdžios atlikėjo pasidalintos istorijos apie savo kūrybinį kelią, grojimą gatvėse, keliones po pasaulį ir sutiktus žmones netruko sužavėti publiką.

Kauno žinių archyvo nuotr.
                                                                   Kauno žinių archyvo nuotr.

Savo koncertą Passenger pradėjo nuo vieno iš gerai žinomų savo kūrinių – „Life’s For The Living“. Susirinkusiems gerbėjams britų dainininkas pristatė naują, šiuometinę koncertų turo programą – buvo galima išgirsti ne tik populiariausius Passenger hitus, kūrinius iš praėjusių metų albumo „Whispers II, bet ir naujausias dainas, tokias kaip „Young As The Morning, Old As The Sea“ ar „Somebody’s Love“, iš paskutiniojo albumo. Beje, būtent vienos iš naujausio albumo dainų vaizdo klipą – „The Long Road“ atlikėjas nufilmavo Trakuose, per praėjųsių metų koncertinį turą.

                                                            „Somebody’s Love“

Visgi garsiausi publikos aplodismentai pasigirdo antrojoje koncerto dalyje, nuskambėjus popoliariausio atlikėjo hito – „Let Her Go“ („YouTube“ susilaukusio daugiau nei 1,1 milijardo peržiūrų) akordams. Netruko ir muzikinių staigmenų – koncertui artėjant į pabaigą Passenger atliko Eltono Johno kūrinį – „Can You Feel The Love Tonight“ iš visiems gerai žinomo filmo „Liūtas karalius“.

                                                                        „Let Her Go“

Tačiau tuo, pusantros valandos trukęs atlikėjo pasirodymas nepasibaigė – Passenger su grupe palikus sceną gerbėjai nesiskirstė. Neilgai trukus, gausiais aplodismentais ir publikos pradėta dainuoti jo dainos melodija, išsikviestas atlikėjas ir vėl pasirodė scenoje ir atliko dar du savo kūrinius. Ne kartą koncerto metu komplimentus – „Jūs fantastiški“, publikai žarstęs atlikėjas po pasirodymo dar spėjo kelis ištikimiausius gerbėjus apdovanoti autografais ir kartu nusifotografuoti.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: