22-iejų metų Kanadietė kalba apie pasitikėjimo jausmą, madą ir buvimą sektinu pavyzdžiu.

Modelis Winnie Harlow pasirodė savo pirmajame Elle Canada žurnalo viršelyje – mūvėdama stulbinančią liemenėlę.

Šio žurnalo vasario leidinyje, 22-iejų metų modelis kalba apie pasitikėjimą, savo mados karjerą ir buvimo sektinu pavyzdžiu spaudimą su vyriausiaja redaktore Vanessa Craft.

Winnie pasirodo ant Elle Canada viršelio dėvėdama pribloškiančią juodą liemenėlę, suderinta su permatomu kūno spalvos švarkeliu.

Madingoje fotosesijoje Winnie taip pat pasirodo vilkėdama platėjančias kelnes ir dramatišką nėriniuotą palaidinę.

Toronto vietinė gyventoja Harlow, kuri buvo atrasta Taros Banks socialiniame tinklalapyje Instagram, taip pat atsiveria apie savo odos būklę, vitiligo (baltmė).

Ji pasakoja Elle Canada žurnalui: “Kai aš augau, žmonės spoksodavo į mane, bet nežinau, nepatogumo jausmas tiesiog išnyko.”

Tuo tarpu kol jos karjera klostėsi nuo vienos stiprybės prie kitos, Winnie atskleidžia, kad jos mados skonis išsivystė – tačiau, nors ji yra garsių dizainerių numylėtinė, ji taip pat mėgsta laikytis savo šaknų.

Ji aiškina: “Mano suvokimas apie madą gerokai išsivystė. Bet aš vis tiek išlaikau savitą stilių – man vis dar patinka segėti auksines grandinėles ir naudoti dantų papuošalus.”

Kol daugelis gerbėjų mato ją kaip sektiną pavyzdį, Winnie atkakliai tvirtina, kad vietoj to ji labiau renkasi būti laikoma įkvėpimu.

Ji sako: “Aš jaučiu, kad kam nors esu įkvėpimas. Tai yra žodis, kurį renkuosi.”

Winnie pasakoja Elle Canada žurnalui, kaip jos stilius išsivystė per jos karjerą – tačiau jai vis dar patinka segėti auksines grandinėles.

Modelis taip pat atskleidė, kad ji mieliau renkasi būti vadinama įkvėpimu nei sektinu pavyzdžiu.

“Aš netikiu, kad turiu būti sektinu pavyzdžiu, tokiu, kokį visi nori pamėgdžioti. Mano mama įkvepia mane ir aš iš jos daug išmokstu, bet yra keletas dalykų, kurių neperimčiau iš savo mamos. Todėl aš nelaikau savo mamos sektinu pavyzdžiu, bet vietoj to dideliu įkvėpimu.”


winnie-harlow-2
winnie-harlow-4
winnie-harlow-3

Taip pat skaitykite: 60 metų vyras įgyvendino savo gyvenimo svajonę ir tapo modeliu

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: