Animacinių filmų personažų įkūnijimas ir jų kostiumų vilkėjimas gali atrodyti kaip pramoga, skirta tik jauniems žmonėms. Tačiau viena kūrybinga moteris sėkmingai įrodė, kad šis teiginys yra šimtu procentų klaidingas.

Solangė Amorima yra 50-metė brazilietė. Jos ypatingas pomėgis – kūrybingi Disnėjaus animacinių filmų personažų kostiumai. Ši moteris apsirengusi įvairių veikėjų kostiumais fotografuojasi, o nuotraukas skelbia socialiniame tinkle Facebook. Moteris kostiumus renkasi bei jais rengiasi pati, be niekieno pagalbos. Ji ieško kostiumų dalių internete, juos atsiunčia ir sujungia į vieną bendrą visumą. Rezultatai kalba patys už save.

Tia Sol slapyvardžiu pasivadinusi moteris, renkasi tuos personažų veikėjus, kurie yra neaktualūs jauniesiems kostiumų entuziastams. Močiutė Muriela iš filmuko „Bailusis šuo vardu Drąsa“, senė valdovė Yubaba iš „Stebuklingų Šihiros nuotykių Dvasių pasaulyje“ ir geroji fėja krikštamotė iš „Pelenės“ – tai tik keletas vyresnio amžiaus moterų personažų, kuriuos įkūnijo ir į realybę perkėlė Tia Sol.

11

Anksčiau į kostiumų vakarėlius ji išleisdavo tik savo dukrą, tačiau prieš trejus metus nusprendė, kad atėjo laikas ir pačiai įsitraukti į šią veiklą. „Draugas galvojo, kad aš neišdrįsčiau apsirengti tokiais kostumais. Jo žodžiai man buvo kaip iššūkis. Aš pasirinkau personažą ir įsigijau jo kostiumą, niekam apie tai neprasitardama“, – moteris pasakojo portalui „BuzzFeed News“ apie iššūkį, kuris padėjo atsirasti naujajai aistrai. „Pirmas mano kostiumas buvo pagal animacinį filmuką „Kanarėlė“. Buvau apsirengusi šio filmuko veikėja močiute. Nusifotografavus tai paskelbiau Facebook‘e. Tuomet dar nežinojau, kad niekaip negalėsiu nustoti eiti į kostiumų renginius ir vakarėlius“.

16

Nuo tada, kai atrado šį naują hobį, moteris nepraleidžia nei vieno kostiumų renginio savo mieste. Vienintelis dalykas, kodėl ji nekeliauja į didesnio mąsto renginius kituose miestuose – didelės kelionių išlaidos. Sola tampa šiokia tokia legenda tarp savo kolegų, animacinių personažų kostiumų gerbėjų. Ji teigia, kad šios veiklos dėka susipažino su daugybe bendraminčių.

12

S. Amorimą galime rasti socialiniame tinkle Facebook. Jos asmeninis puslapis, sulaukęs daug populiarumo, vadinasi Tia Sol (kuris reiškia „Teta saulė“). Šioje paskyroje vyrauja pozityvumas. Moteris dalinasi mintimis apie gyvenimą ir bando įkvėpti kitus žmones: „Mylėk, linksminkis ir mėgaukis gyvenimu. Mes niekada negalime žinoti, kada viskas pasibaigs. Kai ateis laikas, aš galėsiu pasakyti, kad aš gyvenime padariau viską, ką ir norėjau“.

13

14

15

17

19

20

21

22

23

24

Taip pat skaitykite: Juodojo humoro persmelkta dviejų vaikų motinos nuotraukų serija [FOTO]

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: