Internete išpopuliarėjo video klipas, kuriame studentas atskleidė vieno Niujorko koledžo paslaptį. Viename Purchase koledžo tualete studentai aptiko šventovę, skirtą aktoriui Deniui Devito (ang. Danny DeVito), kuris gerai žinomas dėl rolės televizijos seriale „Filadelfijoje visada saulėta“ (ang. It‘s Always Sunny in Philadelphia ) ir daugybės kitų vaidmenų.

Šventovė buvo paslėpta erdvėje, įėjimą į kurią dengė popierinių rankšluosčių aparatas. Nežinia, kaip studentai atrado tą vietą, tačiau iš sienos išėmus angą dengiantį aparatą, atsiveria Denio Devito garbinimo vieta. Pasaulis apie šią vietą sužinojo, kai vienas koledžo studentų savo tviterio paskyroje pasidalino keliomis nuotraukomis. Studentai mano, jog šventovė toje vietoje buvo mažiausiai vienerius metus.

Koledžo administracija surado studentą, kuris įkūrė šventovę. „Įžengęs į tą vietą pagalvojau, kad tai puiki vieta puiki vieta įrengti kažką keisto. Po to ilgai sukau galva, kas tai galėtų būti“ – sakė vaikinas. „Dėl visų ten susikaupusių šiukšlių, jeigu žinote serialą „Filadelfijoje visada saulėta“, tuomet žinosite, jog Denis Devito yra žinomas kaip šiukšlių vyrukas, tuomet ir pagalvojau kad jis tobulai tam tinka.“ – pridėjo idėjos sumanytojas Filipas Hosangas (ang. Philip Hosang).

a1

A2

Antro kurso studentas teigia niekada nesitikėjęs, kad jo maža šventovė taps tokia populiari. Interviu jis sakė, kad patikrindavo, kaip viskas gyvuoja kas dvi savaites ir kiekvieną kartą būdavo maloniai nustebintas šventovės augimu.

A3

A4

Žinia apie jo šlovinimo vietą pasiekė ir patį aktorių. Savo padėkos žinutę jis parašė tviterio paskyroje. „Gerbiu Jūsų šventovę, o mano širdis prisipildžiusi meilės ir šiukšlių. Rytoj yra mano vardadienis. Visada darykite tai, kas daro jus laimingus. Tačiau svarbiausia, būkite geri vieni kitiems, rinkite šiukšles, rūšiuokite ir nepamirškite apie plastiką vandenyne“ – rašė jis.

A5

A6

Po to, kai mokyklos administracija sužinojo apie kūrybingą studento idėją, šventovė neužilgo buvo iš ten panaikinta saugumo sumetimais ir tuščia erdvė buvo uždaryta. Tačiau mokykla išsaugojo nuotraukas ir žinutes, paliktas aktoriaus garbinimo vietoje. Atstovybė pasižadėjo šventovę perkelti į kitą, daug saugesnę ir  patogesnę vietą.

A7

Taip pat skaitykite: Top 10 pavojingiausių religinių kultų

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: