Billie Eilish / Youtube archyvo kadras

Pop muzikos žvaigždė Billie Eilish naudoja savo platformą kaip superžvaigždė kalbėti apie kūno kritikavimą. Ji atvirai kalba tokios kritikos toksiškumą ir tai kaip ji darė sąmoningus sprendimus rengtis taip, kad išvengtų užgaulių komentarų apie tai, kaip ji atrodo. 2019 m. Calvin Klein reklamoje, Billie paaiškina: „Štai kodėl aš dėviu didelius ir plačius drabužius. Niekas negali turėti nuomonės, nes jie nematė, kas po jais, suprantate?”

Billie Eilish taip pat buvo patyčių auka per Instagram. Dar visai neseniai, ji skaitė komentarus po savo nuotraukomis ir atrašydavo gerbėjams. Tačiau ji turėjo nustoti tai daryti, kai suprato, kad įžeidžiantys pasisakymai tarp teigiamų komentarų „griovė jos gyvenimą.“

Galvodama apie šiuos dalykus, Eilish sukūrė trumpą filmą apie kūno kritikavimą, kuris turėjo būti rodomas tarp jos pasaulinio turo pasirodymų. Bet kadangi turas yra atidėtas dėl COVID-19, jos filmas „Tai ne mano atsakomybė“ neseniai debiutavo „YouTube” ir socialinėje žiniasklaidoje.

Trumpame filme kalba pati Eilish, kol ji lėtai nusirengia ir nuskęsta. Ji atkreipia dėmesį į neigiamas nuomones ir priešinasi tam, ką žmonės sakė apie ją. Iš esmės, Eilish nuo to jau pavargo. „Mes nusprendžiame, kas jie yra,” sako ji. „Mes nusprendžiame, ko jie verti. Jei aš dėviu daugiau, jei aš dėviu mažiau, kas nusprendžia, kas aš esu? Ką tai reiškia? Ar mano vertė pagrįsta tik jūsų suvokimu?” Ji svarsto, galiausiai baigdama: „Galbūt jūsų nuomonė apie mane nėra mano atsakomybė?”

Billie Eilish kalba apie kūno kritikavimo toksišką poveikį ir jo veikimą kaip ji mato save ir kaip ji rengiasi.

Jos trumpas filmas „Tai ne mano atsakomybė“ skirtas kenksmingoms žmonių nuomonėms nagrinėti taip, kad daugelis iš mūsų jas suprastų.

Taip pat skaitykite:  „Grammy“ apdovanojimų ceremonijoje svarbiausius trofėjus pasiglemžė atlikėja Billie Eilish [VIDEO]

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: