instagram.com/billieeilish nuotr.

62-ą, kartą JAV muzikinių įrašų akademija Los Andželo „Staples“ centre įteikė apdovanojimus labiausiai nusipelnusiems atlikėjams.

Svarbiausi ,,Grammy” apdovanojimai atiteko jaunosios kartos veidu vadinamai Billie Eilish. Jos kūrinys „Bad Guy“ pripažintas geriausia daina ir metų įrašu, o ji pati – geriausia nauja atlikėja.

Amerikietė Billie Eilish yra kilusi iš menininkų šeimos: tėtis aktorius Patrickas O’Connelis, mama muzikantė Maggie Baird,o yresnysis atlikėjos brolis Finneasas O’Connellis taip pat yra garsus muzikantas ir aktorius. Billie, mokėsi namuose, tai jei leido daug dalykų suprasti kitaip, nei mokinama mokyklose. Toks savarankiškumas leido atlikėjai atskleisti tikrają ir tam neprireikė trinti mokyklos suolus.

Būdama, vos 8-erių metų atlikėja prisijungė prie choro kuriame dainavo ir jos broils. 10-ties metų  Billie labai norėjo jodinėti žirgais, bet tai buvo per brangi pramoga jos šeimai, tad norėdama išpildyti savo vaikišką svajonę dirbo arklidėse. 11-kos metų amžiaus mergaitė pradėjo realizuoti save pačios kuriamose dainose. Didžiausiu jos kūrybos skatintoju ir įkvėpėju tapo brolis, kuris vėliau tapo jos kūrybos prodiuseriu. Pasak Billie, brolis.tai žmogus, kuriam ji gali išsikalbėti, paklausti patarimo, pašmaikštauti ir būti savimi.

Billie mėgstami šokiai leidžia jai būti savimi ir tuo pačiu visiškai atsipalaiduoti, išvalyti galvą nuo minčių. Tai puikus dalykas, kuris tavo kūną verčia judėti muzikos ritmu, pasiduoti ritmo garsui – pasakoja atlikėja.

Iš viso B. Eilish apdovanota penkiomis „Grammy“ statulėlėmis: ji tapo sėkmingiausia 2019 m. debiutavusia atlikėja, geriausia daina ir įrašu paskelbti jos „Bad Guy“, metų albumu – jos debiutinis dainų rinkinys „When We All Fall Asleep, Where Do We Go?“, tas pats albumas įvertintas ir kaip geriausias popmuzikos vokalinis albumas.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish) on

Gotų subkultūros įkvėptą popmuziką kurianti 18-metė ryškia muzikos žvaigžde tapo vos per metus. Pagrindiniuose muzikos apdovanojimose ji laimėjo prieš rimtus varžovus – nuo žaibiškai populiarėjančių hitų autoriaus Lil Naso X, iki daugiausiai „Grammy“ nominacijų gavusios atlikėjos Lizzo.

Jei tik 18-ika, o kas laukia ateityje, galima tik numanyti. Retas tokio amžiaus muzikantas geba nuskinti šitokius laurus. Tikėkimės, kad paaugliškas maištas darilgai neišgaruos ir atlikėja sėkmingai didins savo gerbėjų gretas. Maištas tiesiog privalomas ingredientas jauname amžiuje. Parako ir dinamito Billie Eilish talpina savyje į valias, tad tikėtina, kad dar ne vienas jos kurtas hitas pasieks mūsų ausis ir akis.

Taip pat skaitykite: 10 kietų šiuolaikinių klipų susipažinti senjorams, kurie gimė prieš 2000-sius [VIDEO]

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: