Dabartinės "Instagram'o" žvaigždės

Socialiniame tinkle „Instagram“ sužibėję vyrai perkopė į antrąją savo gyvenimo pusę, nepaisant to, jie atrodo stulbinančiai. Daugelis jų – sėkmingi verslininkai, modeliai, aktoriai, rašytojai. Tačiau juos vienijantis bruožas – vyriškumas, kuris spinduliuoja tiesai iš nuotraukų.

Šie vyriškiai, kurių smilkinius puošia sidabrinės gijos, ypač gerai išlaikė savo kūno formą. Tai mums įrodo, kad amžius yra tik skaičius.

Visiems jiems yra apie 50 metų ir daugiau, tačiau sunku tuo patikėti. Kviečiame paganyti akis į šiuos vyrukus, kurie tikriausiai pakeis jūsų požiūrį apie tai, kaip gali atrodyti vyresnio amžiaus vyrai.

Anthony Varrecchia 0

Anthony Varrecchia, 54

Šis vyras yra žinomas dėl savo nepriekaištingo stiliaus ir audringų asmenukių. Socialiniame tinkle „Instagram“ jis turi virš 172 000 sekėjų. Anthony atstovauja modelių agentūrai „Silver Fox Management“.

Anthony Varrecchia

Be savo modeliavimo karjeros, Anthony taip pat dirba asmeniniu treneriu ir fotografu. Jis yra tapęs socialinės žiniasklaidos prekės ženklo ambasadoriumi.

Aiden Brady 0

Aiden Brady, 51

Aidenas turi 70 000 sekėjų „Instagram“ paskyroje. Jis dirba mados žurnalų modeliu, demonstruoja kostiumus. Taip pat yra poetas, rašytojas ir kompozitorius. Vyras devynerius metus dirbo gėjų pornografijoje, kurioje nusifilmavo daugiau nei 50 filmų. Taip pat anksčiau dirbo anglų kalbos mokytoju.

Aiden Brady

Visai neseniai Aidenas patyrė daugybę nesėkmių, įskaitant nelaimingą atsitikimą, kuris beveik jį paralyžiavo. Taip pat vyras sužinojo, kad jo ŽIV tyrimas yra teigiamas.

Gianluca Vacchi 0

Gianluca Vacchi, 49

Nepaisant artėjančio 50-mečio jubiliejaus, italas Vacchi mėgaujasi gerbėjų dėmesiu, kurio sulaukia talpindamas svaiginančias nuotraukas į savo „Instagram“ paskyrą. Vyriškis vadovauja gamybos bendrovei „Societa Europea Autocaravan“, kurios apskaičiuota neto vertė siekia 300 milijonų JAV dolerių.

Gianluca Vacchi

Vacchi užkariavo socialinį pasaulį, kai įkėlė vaizdo įrašą, kuriame jis šoka kartu su savo žmona Giorgia Gabriele. Šis vaizdo įrašas šiuo metu yra labai populiarus, jau sulaukė daugybės peržiūrų bei pasidalinimų. Vyriškio paskyroje galime rasti daugybę įvairių nuotraukų – nuo adrenaliną keliančių veiklų iki pomėgio pižamoms.

Irvin Randle 0

Irvin Randle, 55

Amerikietis Irvin Randle dirba mokytoju ir modeliu. „Instagram“ tinkle jis yra žinomas dėl savo stilingų nuotraukų, kurios pelnė šmaikštų titulą „#MrStealYourGrandma“.

Irvin Randle

Irvinas tapo populiarus, kai jo „Instagram“ paskyros nuotraukos tapo virusinėmis. Jis buvo pakviestas fotografuotis populiariausiuose pop kultūros žurnaluose „People“, „Cosmopolitan“, „Essence“, „TMZ“ ir davė ne vieną interviu žiniasklaidai.

Eric Rutherford 0

Eric Rutherford, 49

Modelis ir „Instagram“ žvaigždė Rutherfordas pradėjo savo karjerą mados industrijoje. Persikėlęs į Los Andželą, vyras tapo sėkmingu renginių prodiuseriu.

Eric Rutherford

Visai neseniai Rutherfordas vieno interviu metu pasidalino savo istorija: „Žmonės pradėjo stebėti mane socialiniame tinkle „Instagram“, norėdami pamatyti, ką aš veikiu. Prekinių ženklų atstovai vis dažniau susisiekė su manimi, norėdami, kad sudalyvaučiau jų renginiuose, kaip ypatingas svečias“.

Ron Jack Foley

Ron Jack Foley, 50

Šiam žaviam džentelmenui amžius yra ne kas kita, kaip tik skaičius. Priklausantis „B&M“ modelių agentūrai, šis kanadietis su apaugusia balta barzda yra snieglenčių sporto ir beisbolo entuziastas.

Ron Jack Foley 1

Instagram“ paskyroje Foley jau yra surinkęs 22 000 sekėjus. Juo domisi daugybė vyrų ir moterų – ir tai nėra sunku suprasti, kodėl.

Alessandro Manfredini 0

Alessandro Manfredini, 49

Tatuiruotas modelis, gimęs Italijos mieste Modenoje, taip pat yra grafikos dizaineris ir keramikas.

Alessandro Manfredini

Sklinda gandai, kad jis užsiaugino barzdą ir ūsus gilios depresijos viduryje po to, kai įvykęs žemės drebėjimas sugriovė jo namus. Šiuo metu Alessandro dirba modeliu Brocko Elbanko projekte „Project 60“.

Shan Michael Hefley 0

Shan Michael Hefley, 54

Hefley yra remiamas sportininkas ir fitneso modelis, kurio šūkis yra „Jūsų geriausiai atrodantis kūnas buvo prieš kelias savaites ar mėnesius.“

Shan Michael Hefley

Neseniai jis savo paskyroje „Instagram“, turinčioje beveik 31 000 sekėjų, rašė: „Jei norite atrodyti sveiki ir raumeningi, turite kontroliuoti savo mitybą.“

„Viskas daug lengviau, kai tu mąstai.“

Taip pat skaitykite: 60 metų vyras įgyvendino savo gyvenimo svajonę ir tapo modeliu

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: