Robas Kardashianas ir Blac Chyna galbūt dominuoja naujienų sraute, bet nepamirškime garsiojo Kardashian-Džener klano gal būt jums dar negirdėto nario Kirby Dženner.

Linksmas fotošopo genijus, besivadinantis Kendal Džener „broliu dvyniu“, tikra instagramo žvaigždė, talpinanti save į realios žvaigždės gyvenimą skaitmeninmanipuliacijų pagalba. Vietoj to, kad tūnotų šešėlyje, Kirbisįspūdingu maivymusi sutraukia visą dėmesį į save.

Pažvelgus į duetą atrodo, kad jie yra neišskiriami. „Kirbis tiesiog dalinasi nuotraukomis, istorijomis ir vaizdo įrašais su pasauliu, visai kaip ir jo šeima“, teigia pokštininkas. „Tik jo nuotraukos, vaizdo įrašai ir istorijos galbūt ne taip plačiai platinamos“. Kirbis su Kendal būna visose geriausiose jos gyvenimo akimirkose, nuo aukštos klasės mados prezentacijų iki linksmų pasimėgavimų saulėje. Jis puikus pagalbininkas. Vienoje juokingoje nuotraukoje jis siūlo Kendal gaivinančio „Capri Sun“ gėrimo kai ji lipa į savo automobilį. Kirbio meistriškas fotošopo naudojimas sulaukė milžiniško populiarumo. Jo nuotraukos dažnai išreiškia paprastą mintį: „Kodel taip rimtai?“

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

19

20

22
24

25

Taip pat skaitykite: Tėvas pasitelkęs fantaziją sūnų pavertė fantastinių scenų dalyviu [FOTO]

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: