© Wikimedia Commons archyvo nuotr.

Savivaldybės kontroliuojama skrydžių bendrovė “Air Lituanica” nekomentuoja, ar su “airBaltic” derasi dėl kai kurių maršrutų pardavimo. Tuo metu Vilniaus meras tikisi, kad bendrovė viešojoje erdvėje pateiks atsakymus dėl galimų derybų.

“Mes savo veiklą vykdome kaip vykdėme, o įvairios spekuliacijos nekomentuojamos. (…) Mes derybas jau vykdome nuo pat įkūrimo pradžios su visais besidominčiais investuotojais, galimais partneriais ir skrydžių maršrutus derinamės tiek su “airBaltic”, tiek su “Estonian air”, tiek su “Brussels Airlines” ir panašiai”, – BNS sakė “Air Lituanica” valdybos pirmininkas Kęstutis Binkauskas.

Vilniaus mero atstovas Aleksandras Zubriakovas BNS teigė, kad daugiau pakomentuoti ėl galimų maršrutų pardavimų jis negali. Pasak jo, tikimasi, kad bendrovė pati pateiks paaiškinimus.

“Derybos yra bendrovės prerogatyva. Mes tikimės, kad jie pateiks paaiškinimus viešojoje erdvėje”, – BNS sakė A.Zubriakovas.

Pasak jo, Remigijaus Šimašiaus pozicija dėl lėšų skyrimo “Air Lituanica” nepasikeitė – savivaldybė neketina skirti daugiau pinigų įmonei.

K.Binkauskas tokios mero pozicijos nekomentavo, jis taip pat nesakė, kaip toks sprendimas paveiktų bendrovę.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: