Organizatorių archyvo nuotr.

Didžiausias šalyje bilietų platintojas „Bilietai.lt“ pradeda bendradarbiavimą su didžiausiu knygynų tinklu „Vaga“. Nuo pirmadienio (rugpjūčio 13 d.) knygynuose „Vaga“ pradeda veikti specialios kasos, kuriose pirkėjai gali įsigyti bilietus į visus bendrovės „Bilietai.lt“ platinamus renginius.

Džiaugiamės, kad su didžiausio knygynų tinklo „Vaga“ pagalba, galime atsidurti dar arčiau klientų. Nuo šiol knygynuose bus galima įsigyti bilietus į renginius, kurie vyks ne tik Lietuvoje, bet ir Latvijoje bei Estijoje“, – sako „Bilietai.lt“ direktorė Inga Petravičiūtė. „Knygynai simboliškai yra siejami su dovanomis, todėl tikimės, kad pirkėjai įvertins ir mūsų pristatomą Dovanų bilietą, dovanojantį ne daiktus, o prisiminimus visam gyvenimui“.

Anot knygyno „Vaga“ vadovo Vyto V.Petrošiaus, naujo bendradarbiavimo pradžia atskleidžia naujas perspektyvas. „Savo veikloje nuolat ieškome naujų paslaugų kurias galime pasiūlyti skaitytojams“, – sako Vytas V.Petrošius.

Didžiausio knygynų tinklo „Vaga“ kasose „Bilietai.lt“ siūlys įsigyti ne tik bilietus į renginius, bet ir įvairios vertės Dovanų bilietus: pirkėjai gali pasirinkti 10, 15, 20, 30, 40, 50 ir 150 Eur vertės nominalus. Dovanų ieškantiems pirkėjams aktualu, kad su vienu Dovanų bilietu galima pasirinkti bet kurį renginį iš daugiau nei 5000.

Be to, klientai galės įsigyti „Bilietai.lt“ Nuolaidų kuponus, kurie suteikia galimybę paslaugas įsigyti už itin patrauklią kainą: visiems pasiūlymams yra taikomos nuo 30% iki 90% nuolaidos. Pirkėjams siūloma su didele nuolaida įsigyti labai įvairias paslaugas, kurias teikia viešbučiai, grožio salonai, gydymo įstaigos, kelionių ir laisvalaikio pramogų organizatoriai.

Daugiau apie knygyną „Vaga“:

UAB „VAGOS prekyba“ įkurta 1997 m., atskyrus nuo leidyklos VAGA prekybinį padalinį, perėmusį knygynų platinimą bei 4 atskirus knygynus. Šiandien UAB „VAGOS prekyba“ yra vienas iš didžiausių knygynų tinklų Lietuvoje, kartu su franšizės partneriais valdantis 33 knygynus.

Daugiau apie bilietų platintoją „Bilietai.lt“:

2004 m. veiklą pradėjusi „Bilietai.lt“ yra pirmoji elektroninė, centralizuota ir realiu laiku veikianti bilietų platinimo sistema Lietuvoje. Įmonė platina bilietus į koncertus, teatrus, sporto varžybas, parodas ir kitus renginius. „Bilietai.lt“ bendradarbiauja su didžiausiais Lietuvos ir užsienio renginių organizatoriais. Bendrovės platinamus bilietus galima įsigyti internetu ir „Bilietai.lt“ kasose, kurių tinklas išdėstytas daugelyje šalies miestų strategiškai patogiuose taškuose, esančiuose prekybos centruose, „Vagos“ knygynuose ir renginių vietose. „Bilietai.lt“ yra didžiausios bilietų pardavimo kompanijos Baltijos šalyse „Baltic Ticket Holdings“ dalis. Estijos bendrovė taip pat valdo bilietų pardavimo sistemas Latvijoje, Estijoje ir Baltarusijoje.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: