baltic-course.com archyvo nuotr.

“Vilkyškių pieninė” ir toliau oficialiai neskelbiama suma rems Kauno “Žalgiro” vyrų krepšinio komandą. 2009 metais prasidėjęs bendrovės ir tituluočiausio Lietuvos krepšinio klubo bendradarbiavimas abipusiu sutarimu pratęstas dar dvejiems metams.

“Vilkyškių pieninės” generalinis direktorius Gintaras Bertašius teigia, besidžiaugiantis ilgamete partneryste su stipriausiu Lietuvos krepšinio klubu. Jo nuomone, sėkmingą ligšiolinį bendradarbiavimą, kaip ir sprendimą jį tęsti, lėmė panašios bendrovės ir klubo vertybės.

“Mūsų draugystė su Kauno “Žalgiriu” tęsiasi jau septynerius metus. Manau, jog šis faktas parodo, kad bendradarbiavimas buvo ir yra svarbus abiems pusėms. Galiu pasakyti, kad mes augome kartu su “Žalgiriu”, o klubas – kartu su mumis. “Vilkyškių pieninė” per šiuos septynerius metus tapo vienu žinomiausių ir labiausiai mėgstamų prekių ženklų Lietuvoje, o “Žalgiris” dar labiau sustiprino savo, kaip stipriausio ir garsiausio krepšinio klubo Lietuvoje, pozicijas”, – pranešime cituojamas G. Bertašius.

Kauno “Žalgirio” direktorius Paulius Motiejūnas sutinka, kad partnerystė su “Vilkyškių pienine” yra naudinga tiek klubui, tiek įmonei.

“Visada malonu dirbti ir pratęsti sutartis su ilgalaikiais partneriais. Dažnai kalbant su naujais potencialiais rėmėjais “Vilkyškių pieninės” ir mūsų santykius pateikiame kaip puikų krepšinio klubo ir verslo bendradarbiavimo pavyzdį. Be to, “Vilkyškių” produkciją mėgsta ir mūsų krepšininkai, kiekvieną savaitę sulaukiantys dovanų iš ilgamečio rėmėjo”, – teigia P. Motiejūnas.

“Vilkyškių pieninės” ir Kauno “Žalgirio” bendradarbiavimas neapsiriboja vien tik finansine parama krepšinio klubui. Bendrovė kartu su “Žalgiriu” vykdo įvairius socialinius projektus – lanko vaikų namus, prisideda prie kasmet “Žalgirio” organizuojamų 3×3 (3 prieš 3) gatvės krepšinio turnyro ir ULEB Eurolygos jaunimo krepšinio turnyro.

Rekomenduojame

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.
 
Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: