Organizatorių archyvo nuotr.

Vidaus durys – viena svarbiausių beik reikalingiausių detalių jūsų namams. Ir nors paprastai vidaus durys tarnauja pakankamai ilgai, įsirengiant ar atnaujinant namus, prireikia ir naujų vidaus durų. Tik, kaip išsirinkti tinkamiausias, kai pasirinkimas tūkstantinis? Turime jums keletą naudingų patarimų.

Vienas svarbiausių dalykų, kurį reikėtų prisiminti renkantis vidaus duris yra tas, kad ši detalė savo stiliumi turi derėti prie bendro namų stiliaus. Pavyzdžiui, jei jūsų namų stilius yra klasikinis, tai ir vidaus durys turėtų būti to paties stiliaus; jei namai įrengti moderniu stiliumi, tai ir vidaus durys turėtų būti modernaus stiliaus.

Savaime suprantama, spalvos – taip pat svarbus kriterijus. Jei norite, kad jūsų namuose vyrautų stilistinė harmonija, tai reikėtų rinktis tokios pat spalvos vidaus durys, kokios yra patalpos sienos. Vis dėlto, galimas ir priešingas variantas: jei savo namams norite suteikti daugiau spalvinės įvairovės, tai tokiu atveju verta rinktis vidaus duris, kurių spalva yra priešinga, nei sienos.

Verta apgalvoti ir tai, iš kokios žaliavos turėtų būti pagamintos vidaus durys. Dėmesį verta atkreipti į tai, kad šiandien bene pats populiariausias pasirinkimas yra vidaus durys, pagamintos iš medienos ar medienos plokščių. Nieko keista, kodėl šis pasirinkimas toks populiarus: iš šių žaliavų pagamintos vidaus durys ne tik atrodo labai patraukliai; bet ir yra puikus pasirinkimas vertinantiems natūralumą, ekologiją; norintiems, kad namai būtų jaukūs bei šilti. Be to, tokios durys yra puikus pasirinkimas ir tuo atveju, jei namuose gausu medinių elementų. Na, o tuo atveju, jei jūsų namuose yra daug stiklo elementų, puikiai derės vidaus durys, kurių gamybai buvo panaudotas stiklas.

Ne paslaptis, kad šiandien galima įsigyti ir vidaus durų, kurios yra ypač dekoruotos įvairiomis detalėmis. Taigi, svarbu atsakyti į klausimą, kuomet toks pasirinkimas yra tinkamas? Interjero ekspertai pataria, kad vidaus durys, su daug dekoro lementų yra puikus pasirinkimas tokiu atveju, jei namų erdvė nėra gausiai dekoruota. Jei jūsų namuose jau yra daug dekoro elementų, tai, reikėtų trinktis minimalistinio stiliaus duris.

Taigi, jau įvardijome svarbiausius dalykus, į kuriuos vertėtų atkreipti dėmesį renkantis vidaus duris. Na, o pabaigai, norisi atkreipti dėmesį ir į dar vieną detalę: jei jus domina pigios vidaus durys, tai puikiu pasirinkimu galėtų tapti internetinė parduotuvė Pigu.lt. Dėmesį verta atkreipti į tai, kad šioje internetinėje parduotuvėje didžiulį vidaus durų pasirinkimą galite skirstyti pagal įvairius kriterijus, pagal kainą – taip pat. Taigi, jei jus domina vidaus durys, kurių kaina nėra didesnė, nei, pavyzdžiui, 200 eurų, jūs galite atlikti paiešką ir jau po kelių akimirkų išvysite tik tuos gaminius, kurie ir atitinka šį kriterijų.

Nors vidaus durys sudaro ypač didelį pasirinkimą, laikantis šių patarimų, išsirinkti tikrai nebus sudėtinga.

Užsakymo Nr. KMC190090

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: