Apdovanota devynių vaikų mama
(c) Kaunas.lt archyvo nuotr.

Kauno miesto savivaldybės tarybos posėdžio pertraukos metu į mero kabinetą sugužėjo graži kelių kartų kompanija – nuo dar tik pirmuosius žingsnelius žengiančių pyplių iki garbaus amžiaus senjorų. Sunku ir patikėti, kad visa ši grupė (dargi nepilnos sudėties) – vienos gražios šeimos nariai.

Atsiimti valstybės apdovanojimo į savivaldybę su gausia palyda atvyko devynis vaikus pagimdžiusi, išauginusi ir gerai išauklėjusi kaunietė Zita Gribėnienė. Daugiavaikė motina Lietuvos Respublikos Prezidentės dekretu apdovanota ordino „Už nuopelnus Lietuvai“ medaliu.

Įteikti apdovanojimo Lietuvos Respublikos Prezidentės Dalios Grybauskaitės pavedimu į Kauną atvyko Lietuvos Respublikos Prezidento kanceliarijos kancleris Giedrius Krasauskas. Įteikdamas medalį ir liudijančius dokumentus kancleris savo ir Prezidentės vardu palinkėjo sveikatos ir artimųjų šilumos.

Kad tos šilumos niekada netrūko, savo sveikinime paminėjo ir apdovanotosios dukra: „Mus visą gyvenimą lydi tėvų šypsena“.

Prisidėdamas prie Prezidentės sveikinimų Kauno miesto meras Andrius Kupčinskas gausiai šeimynai įteikė atminimo dovanėlių su miesto simbolika.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: