Gerumo akcija
(c) Kauno rajono savivaldybės archyvo nuotr.

Kauno rajono pradinių klasių mokytojų metodinio būrelio iniciatyva gruodžio mėnesį buvo paskelbta gerumo akcija „Pakeliui į Kalėdas“.

Šios akcijos tikslas – sutelkti Kauno rajono pradinių klasių mokinių ir mokytojų bendruomenes kuriant gėrio, atjautos, pagarbos, pagalbos ir dovanojimo nuotaiką prieš šv. Kalėdas, formuoti vertybines nuostatas prisimenant ir atkreipiant dėmesį į vienišus žmones ir visus, kuriuos mes kasdien sutinkame savo gyvenamoje aplinkoje.

Džiugu pastebėti, jog panašios akcijos jau ne vienerius metus vykdomos Babtų mokykloje–darželyje, Mastaičių pagrindinėje mokykloje. Na, o šiemet gerumą dovanojančiųjų ratas išsiplėtė po visą rajoną – į šią akciją įsijungė daugelio Kauno rajono ugdymo įstaigų pradinukai.

Padedami mokytojų, mokinukai pasirinkta technika kūrė atvirukus ir, įrašę sveikinimus, juos dovanojo mokytojams pensininkams, vienišiems žmonėms senelių namuose, slaugos ligoninėse, gyvenamojoje vietovėje esančių įstaigų darbuotojams ar tiesiog gatvėje sutiktiems žmonėms.

Akcijos dalyviai įsitikino, kad gerumo smagu sulaukti ne tik iš kitų, bet ir patiems jį dovanoti.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: