© dinnerinthesky.lt
Vienu originaliausių pasaulyje tituluojamas dangaus restoranas „Dinner in the Sky” į savo žemėlapį įtraukė ir Kauną. Jau du turus Vilniuje surengęs restoranas Kaune lankysis priešpaskutinę šios vasaros savaitę – rugpjūčio 22-24 dienomis.

 

Išskirtinius panoraminius ir gurmaniškus įspūdžius dovanojantis restoranas trims dienoms apsistos šalia Kauno pilies.

„Kadangi Vilniuje šiemet lankėmės penkias dienas ir visi pakilimai buvo išpirkti, nusprendėme dar tris dienas skirti antram pagal dydį Lietuvos miestui. Tikimės, kad palydėti vasaros į Kauną bus patogu atvažiuoti ir kitų Lietuvos miestų gyventojams”, – sako „Dinner in the Sky” turą organizuojančios bendrovės „Skyworld Service OÜ” vadovas Risto Meigas.

Turo Kaune metu dangaus restorano virtuvei vadovaus vienu perspektyviausių jaunųjų Baltijos šalių šefų tituluojamas Mihkel Heinmets, vadovaujantis restoranams „Degustare” (Rygoje) ir „Wiegand” (Taline).

Kadangi restoranas Kaune viešės tik tris dienas, norimo laiko rezervacija reikėtų pasirūpinti iš anksto. Tai galima padaryti interneto svetainėjewww.dinnerinthesky.lt/bron

Originalios koncepcijos „Dinner in the Sky” restoranas – tai speciali 22 vietų platforma su stalu ir krėslais, kurią kranas pakelia į 50 m aukštį. Kartu su svečiais kyla ir virtuvės šefas, kuris, patiekdamas patiekalus, betarpiškai su jais bendrauja.

Dangaus restoraną „Dinner in the Sky” amerikietiškas ekonomikos žurnalas „Forbes” yra įtraukęs į neįprasčiausių valgymo vietų 10-tuką. Šią unikalią pramogą išbandė net Monako princas Albertas bei Švedijos princas Karlas Filipas.

Viešųjų ryšių poskyrio informacija

 

Twitter LinkedIn Facebook
Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: