sielvartas.lt archyvo nuotr.

Laidotuvės yra išties nelengvas metas, kuomet užgriūna daug rūpesčių. Svarbu tinkamai suorganizuoti išlydėjimą, išrinkti šarvojimo salę, apgalvoti visus kitus laidojimo aspektus. Jeigu jau esate nusprendę dėl esminių dalykų – susisiekite su specialistais, kurie padės visais likusiais klausimais ir padės išrinkti tinkamą šarvojimo salę bei įvairios laidojimo atributus.

Toliau šiame straipsnyje sužinosite, ką daryti susidūrus su artimo žmogaus mirtimi, kaip pasirūpinti gražiu ir sklandžiu išlydėjimu. Tuo pačiu galėsite kreiptis į patyrusius laidojimo specialistus, kurie pasirūpins perimti iš Jūsų organizacinių rūpesčių naštą ir viską atliks pagal individualius poreikius.

Platus šarvojimo salių pasirinkimas

Taigi, vienas svarbiausių laidojimo planavimo etapų yra apgalvoti, kokia bus šarvojimo salė, kurioje vyksta atsisveikinimas. Salė turi būti pakankamai didelė, talpinti numatomą svečių skaičių, todėl ją renkantis pirmiausia yra svarbu atsižvelgti į dydį. Ne mažiau svarbūs ir praktiniai patogumo aspektai – šarvojimo salė turėtų būti patogiu adresu, kad nereikėtų toli važiuoti.

Jūsų dėmesiui pristatomi labai įvairūs šarvojimo salių pasirinkimai. Tai ir mažesnės, ir didesnės šarvojimo salės, modernaus, šiuolaikiško dizaino. Esant poreikiui, specialistai taip pat gali pasirūpinti papildomomis šarvojimo salių paslaugomis – gali būti užsakyta gyva muzika, pastatytas ekranas skaidrių demonstravimui, taip pat rūpinamasi ir dekoravimu bei kitais būtinaisiais bei papildomais šarvojimo atributais.

Viskas, ko reikia išlydint mirusius artimuosius

Be šarvojimo salių nuomos taip pat gali būti pasirūpinta absoliučiai viskuo, ko reikia sklandžiam atsisveikinimui. Tai ir kremavimas arba laidojimas, karsto, urnos bei kitų laidojimo atributų parinkimas, palaikų transportavimas iki šarvojimo salės, krematoriumo, kapinių. Šiuo sunkiu metu Jūs tikrai neliksite be pagalbos – specialistai pasirūpins sklandumu kiekviename laidotuvių žingsnyje.

Kreipkitės visais su šarvojimu susijusiais klausimais ir ne tik! Laidojimo specialistai tuo pačiu konsultuoja ir finansiniais klausimais. Esant poreikiui, bus atrastas pigiausias įmanomas ir optimaliausias kelias su kuo mažiau nereikalingų išlaidų. Laidotuvių iškilmės gali būti labai įvairios – tiek labai prabangios, tiek ganėtinai paprastos, tad pasirinkimas priklauso tik nuo Jūsų galimybių.

Daugiau apie šarvojimo sales sužinosite: https://www.sielvartas.lt/sarvojimo-sales/

Partnerio turinys

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: