Wikimedia Commons archyvo nuotr.

Popmuzikos superžvaigždės Justinas Bieberis (Džastinas Biberis) ir Taylor Swift (Teilor Svift) sekmadienį dominavo per 19-ąją metinę MTV Europos muzikos apdovanojimų įteikimo ceremoniją šį sekmadienį, tačiau visų trokštamą geriausio vaizdo klipo apdovanojimą laimėjo interneto fenomenas iš Pietų Korėjos Psy.

Kanadiečių numylėtinis J.Bieberis, kuris ką tik po dvejų metų draugystės išsiskyrė su savo mergina Selena Gomez (Selena Gomes), jau trečius metus iš eilės gavo geriausio atlikėjo vyro apdovanojimą. Laimėtojus rinko milijonai gerbėjų.

18-metis J.Bieberis, kuris pats apdovanojimų įteikimo ceremonijoje Vakarų Vokietijos mieste Frankfurte nedalyvavo, taip pat iškovojo geriausio popmuzikos atlikėjo ir geriausio pasirodymo pasaulio scenoje apdovanojimus.

Amerikietė T.Swift šou prasidedant iš Lanos Del Rey (Leinos Del Rėj) atsiėmė geriausios atlikėjos moters apdovanojimą, o vėliau dar gavo apdovanojimus už geriausią “gyvą” garsą ir geriausią išvaizdą.

“Tai mano pats pirmasis EMA – aš taip džiaugiuosi”, – sakė 22 metų šviesiaplaukė, kuri vėliau persirengė cirko šeimininke ir šou pabaigoje atliko savo hitą “We Are Never Ever Getting Back Together”.

“Tai buvo mūsų pirmosios gastrolės Europoje – ačiū jums, kad suteikėte man dar vieną nuostabią priežastį grįžti ir pasimatyti su jumis”, – sakė ji.

Psy, kurio singlas “Gangnam Style” per “YouTube” buvo pažiūrėtas daugiau kaip 700 mln. kartų ir įkvėpė nesuskaičiuojamą daugybę klipų, kur pamėgdžiojamas jo garsusis “jojimo” šokis, atsiimdamas savo apdovanojimą padėkojo žmonai, su kuria gyvena jau šešerius metus, ir kitiems artimiesiems Pietų Korėjoje.

“Norėčiau padėkoti visai savo šeimai, kuri turi gyventi su savanaudišku darbu, su savanaudišku žmogumi”, – juokavo 34 metų atlikėjas.

Rekomenduojame

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.
 
Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: