Nuo lapkričio 24 d. jau veikia 25 banko SNORAS padaliniai
(c) Stock.xchng archyvo nuotr.

Banko SNORAS laikinojo administratoriaus sprendimu nuo ketvirtadienio, lapkričio 24-osios, veiklą atnaujina dar 22 banko padaliniai ir dabar jų iš viso Lietuvoje dirbs 25.

Banko padaliniai ketvirtadienį atidaromi nuo 10 val. ryto ir dirbs iki padalinio darbo grafike numatyto laiko.

Aptarnaujant klientus, pirmenybė bus teikiama neįgaliesiems ir pensinio amžiaus klientams, pateikusiems atitinkamą pažymėjimą.

Kol kas banko SNORAS filialuose ir jų skyriuose kiekvienam banko klientui iš mokėjimo sąskaitų, kurios nėra susietos su mokėjimo kortelėmis, bus išmokama daugiausia iki 500 litų per parą. Iš sąskaitų, kurios valdomos mokėjimo kortelėmis, lėšas bus galima išsigryninti tik naudojantis bankomatais. Kitos bankininkės paslaugos banko SNORAS klientams nebus teikiamos.

Tačiau, kaip ir iki šiol, banko klientai ir toliau gali disponuoti iki 500 litų per parą suma – išsiimti bankomatuose ir atsiskaityti prekybos vietose, kuriose aptarnaujamos banko SNORAS mokėjimo kortelės.

Apie operacijų atnaujinimą juridiniams asmenims banko SNORAS laikinasis administratorius praneš vėliau. Šiuo metu judiriniai asmenys, besinaudojantys turimomis verslo mokėjimo kortelėmis, bankomatuose gali išsigryninti iki 500 litų per parą.

Klientams, kurie pamiršo kortelės PIN kodą, prarado arba sugadino kortelę ir dėl šios priežasties negali gauti lėšų per bankomatą bei kreipiasi dėl lėšų išmokėjimo iš kortele valdomos sąskaitos, kortelė bus blokuojama banke nustatyta tvarka ir tik po to išmokamos lėšos. Tuomet klientų prašymai bus priimti įprasta banke SNORAS nustatyta tvarka, bus taikomi mokėjimo kortelių kainyne nustatyti komisiniai mokesčiai.

Jei dėl techninių kliūčių Jums nepavyko išsigryninti pinigų banko SNORAS bankomatų tinkle, užtikriname, kad tai tėra tik laikini nesklandumai. Bankomatai periodiškai papildomi grynaisiais pinigais.

Primename, kad pagal Lietuvos Respublikos indėlių ir įsipareigojimų investuotojams draudimo įstatymą, juridinių ir fizinių asmenų indėliai bei grynieji pinigai sąskaitose iki 345 280 litų (100 000 eurų) yra apdrausti valstybės.

Apgailestaujame, kad banko SNORAS patikrinimas sukėlė daug rūpesčių ir problemų, todėl atsiprašome klientų dėl kilusių nepatogumų. Prašome visų klientų supratimo ir kantrybės.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: