Organizatorių archyvo nuotr.

Visuomenininkas, kandidatas į Seimą,  TS-LKD vykdomojo rinkimų štabo vadovas Tadas Langaitis vėl laužo standartus. Rinkimų sistemą supurtęs su judėjimu “Baltosios Pirštinės”, aplinką tvarkyti kvietęs su akcija “Darom”, rinkimų metu pradėjo tvarkyti Kauno duobes. Anot politiko, toks sprendimas geriausiai iliustruoja žmonėms, kad ir tebūdami tik kandidatais, politikai gali įnešt deramus pokyčius į jų gyvenimą jau dabar.

“Savo pavyzdžiu noriu parodyt, kad permainos yra įmanomos kur kas greičiau, net nesulaukus rinkimų rezultatų. Kiekvienas kandidatas gali imtis pačių įvairiausių iniciatyvų ir darbais įrodyti gebėjimus spręsti tai, kas aktualu visuomenei. Pabandykime įsivaizduoti, koks rezultatas būtų pasiektas, jei ši iniciatyva būtų palaikyta kelių dešimčių kandidatų”, – sako jis.

Anot jo, duobėtos Kauno gatvės gana neblogai liustruoja ir pačią Lietuvos politiką, kuri, anot jo, išties labai duobėta.

“Pastarieji prarasti ketveri metai, tai savotiško nuopuolių į įvairias duobes metai. Esu tikras, kad permainos yra būtinos, nes valstybė griūvinėti į duobes tikrai negali” , – sako jis.

Prie Tado Langaičio iniciatyvos Kaune šiandien prisijungė ir partijos kolegos bei vietos bendruomenė. Anot jų, toks politiko sprendimas buvo gerokai netikėtas, bet labai sveikintinas.

 

 

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: